Renault

Hoe kan Renault de relatie met haar klanten effectief versterken middels contactmomenten bij de Renault-dealers?

aanpak touch

Al sinds 2017 werken Renault Nederland en Touch Incentive samen aan spraakmakende activatiecampagnes voor het merk Renault.

Samen ontwikkelen we drie keer per jaar een campagne, waaronder deze loyaliteitscampagne in de winter van 2021. Hier creëerden we een loyaliteitscampagne met de combinatie van een kwaliteitscontrole van het auto-onderhoud en een high perceived value geschenkkaart als beloning; de Renault Erop Uit Voordeelkaart. Hiermee krijgen klanten tot 70% korting krijgen op tal van activiteiten.

Na het indienen van het factuurnummer in een formulier in het My Renault Loyalty Program (my.renault.nl), maakten deelnemende klanten kans op een magisch VIP-weekend in Disneyland® Paris, wat een extra stimulans was om deel te nemen aan het loyaliteitsprogramma.

De campagne werd vanuit Renault breed gepromoot via direct marketing, radio, meerdere online kanalen en lokale advertenties.

primaire doelen

  • Klantbinding
  • Instore traffic genereren

resultaten

  • Een stijging van klanten die de dealer bezochten versus 2020/2021
  • 11% van de klanten die de Renault Wintercheck heeft laten uitvoeren heeft deelgenomen aan de winactie, waarvan 4% een nieuw My Renault-lid is geworden
  • Toenemende klantgegevens en inzichten voor Renault

Vond je dit interessant?
Dan wil je de volgende pagina’s ook niet missen!

LET’S GET IN TOUCH!

Meer weten over deze case of geïnteresseerd in een impactvolle loyalty en incentive oplossing? Onze loyalty experts weten hier alles over. Neem contact op via dit formulier!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste loyalty nieuws?