TICKETS

Met meer dan 300 contentpartners altijd een scherpe ticketdeal om mee te onderscheiden! 

CADEAU- EN VOORDEELKAARTEN

Écht leuke kaarten om mee te verrassen! Zowel uit ons eigen assortiment als cadeaukaarten van bekende ketens.

PRODUCTEN

Ontzettend veel voordeel op ruim
150 A-merken, verdeeld onder
25 productcategorieën! 

Het is het juiste cadeau op het perfecte moment

Tickets, vouchers, codes, cadeaukaarten en A-merk producten… Bij Touch zijn we altijd op zoek naar de beste deals. Een belangrijk onderdeel van elke activatie, omdat het succes van je programma of campagne staat of valt met een goede propositie.

Wij hebben een zeer breed assortiment, waarin we altijd een dienst of product kunnen vinden die aansluit bij jouw wensen. Zo leveren we ruim 150 A-merken, verdeeld over 25 productcategorieën. Ook hebben wij een breed assortiment cadeau- en voordeelkaarten en een netwerk van meer dan 300 dagjes uit, arrangementen en voorstellingen in Nederland, België en Duitsland. Welke deal bij jouw activatie past? Wij weten raad!  

Touch Incentive Case Mandemakers - sfeerbeeld

Loyalty fulfilment en logistiek uitbesteden?
Touch helpt!

Het belangrijkste voordeel van loyalty fulfilment door Touch Incentive, is dat je zelf geen omkijken hebt naar de afhandeling van jouw activatie. Wij kunnen een passend cadeau assortiment samenstellen en nemen we met ons eigen warehouse ook graag de verwerking van alle bestellingen van je over – inclusief klantenservice en aftersales. Complete loyalty fulfilment dus, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. 

Touch kan ook het volledige logistieke proces van je loyaliteitsprogramma verzorgen. Wij automatiseren de processen, zodat assortimenten worden geïntegreerd en bestellingen automatisch worden verwerkt via API’s. De producten slaan we op in ons eigen warehouse, waarvandaan we ze direct verzenden naar eindklanten in heel Europa. Ook hierbij verzorgen wij de klantenservice en aftersales. Complete ontzorging dus!

Cadeau- en voordeelkaarten

Zowel voor klanten als voor medewerkers blijken cadeau- en voordeelkaarten de meest populaire producten te zijn binnen loyalty campagnes. Waarom? Omdat waardevolle, op geld gebaseerde beloningen de meest effectieve manier zijn om de aandacht te trekken, top-of-mind te blijven en loyaliteit te stimuleren.

Al onze kaarten kan je flexibel inzetten voor marketingcampagnes of kortingspromoties, als incentives voor klanten of medewerkers of in een loyaliteitsprogramma. Bestel jouw kaarten hier of…

tickets

Verras klanten met een eenmalige ticketactivatie of een structurele ticketcampagne en genereer extra online of in-store traffic met de tickets, vouchers en codes van Touch! 

Ook zijn tickets een eenvoudige manier om het productassortiment te verbreden en tegelijkertijd een onderscheidende propositie ten opzichte van concurrenten te realiseren.

Dankzij sterke partnerships kan Touch altijd een ticketdeal aanbieden die perfect aansluit bij de doelstellingen, doelgroep en periode in het jaar. Wij denken hier graag in mee en dankzij onze ticketing software zijn de mogelijkheden oneindig.

A-merk producten

Touch is gespecialiseerd in catalogue management. Een belangrijk onderdeel van elk programma, omdat het succes van je voordeel- of loyaliteitsprogramma staat of valt met een goed (product)assortiment. 

Daarom leveren we ruim 150 A-merken, verdeeld over 25 productcategorieën. Denk bijvoorbeeld aan consumentenelektronica, luxe goederen, kookgerei en huishoudelijke producten. Dit assortiment is natuurlijk ook uit te breiden met tickets en cadeaukaarten.

LET’S GET IN TOUCH!

Meer weten over onze incentive content of ben je geïnteresseerd in een impactvolle loyalty en incentive oplossing? Onze loyalty experts weten hier alles over. Neem contact op via dit formulier!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste loyalty nieuws?