Maak van jouw loyalty campagne een ongekend succes

Creëer een loyaliteitscampagne om niet te vergeten

Touch creëert succesvolle alternatieven voor standaard promoties of medewerkersprogramma’s. Hierbij werken wij vanuit de full service gedachte, van concept tot realisatie. Zo zorgt Touch dat het type promotie altijd aansluit op de wensen, doelen en ambities van jouw organisatie. Van added value promoties en tailor made incentive campagnes tot gift codes, microgifting en medewerkersprogramma’s. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Het grote voordeel is dat jij volledig ontzorgd wordt. Touch regelt een (digitale) cadeaukaart, voucher of code, de benodigde POS-materialen, een claim- of reserveringsplatform en de bijbehorende fulfilment van de campagne. Alles kan compleet in jouw eigen huisstijl opgezet worden. Zo is alles van A tot Z geregeld.

We bespreken alle mogelijkheden graag met jou tijdens een bakje koffie!

Added value promotieS

Added value promoties zijn gebaseerd op het toevoegen van waarde aan een product of dienst. Door het gebruik van de juiste incentive hoeft er niet ingeleverd te worden op de prijs van jouw product of dienst, maar wordt het totaalpakket wel meer waard.

Bij Touch zetten we onze eigen cadeau- en voordeelkaarten in bij added value promoties. Deze kaarten hebben een hoge belevingswaarde en creëren een positieve associatie met jouw merk bij ieder gebruik. Zo wordt er een langdurige positieve emotie aan jouw merk verbonden dankzij de inzet van deze incentives.

Bovendien lever je met de aantrekkelijke B2B-tarieven van Touch dus niet in op prijs, omzet of marge. Hierdoor kan de Return On Investment (ROI) van jouw marketingcampagne aanzienlijk verbeteren. Zo draagt een added value promotie succesvol bij aan een groei in omzet en marktaandeel en zelfs een hogere loyaliteit!

GIFT CODES IN LOYALTY CAMPAGNES

Een leuke incentive is een bewezen tool om consumenten op een positieve manier te beïnvloeden bij het moment van aankoop. Met het concept Gift Codes spelen we hier op in en maken we het mogelijk om met incentives te werken die normaliter qua budget niet haalbaar zijn. Denk aan gadgets, cadeaukaarten en premiums.

Het gebruik van Gift Codes is substantieel goedkoper dan het vooraf inkopen van dure incentives. Er wordt een vast bedrag per campagne afgesproken op basis van een lage prijs per code. Zo blijft het budget beheersbaar en is er voor jou als ondernemer geen risico wanneer de actie een groot succes is. Bovendien zijn er geen extra fulfilmentwerkzaamheden nodig en hoeven vestigingen geen eigen voorraad te beheren.

Wij ontzorgen jou hier volledig in, regelen al het fulfilment en de klantenservice en dragen het risico. Met Gift Codes realiseer je dus eenvoudig een impactvolle incentive campagne.

Micro Gifting in loyalty campagnes
Een cadeau hoeft niet altijd groot of duur te zijn. Het gaat om het ontwapende effect van het gebaar. De glimlach, het goede gevoel. Met micro gifting speel je hier perfect op in. Een microgift is een kleinigheidje om klanten, collega’s en zakelijke relaties te stimuleren, te belonen of te betrekken. Het cadeautje is vaak direct online beschikbaar en kan geclaimd worden via ons platform. Het claimplatform bouwen wij bovendien geheel in jouw look en feel. Je kan de ontvanger hier zelfs laten kiezen uit meerdere kleine cadeautjes! Zo zit er altijd iets leuks tussen. Met deze methode creëer je snel en eenvoudig extra contactmomenten en een hogere tevredenheid onder jouw doelgroep. En aangezien het om kleine cadeautjes gaat, kan dit tegen relatief lage kosten. Wil jij meer weten over de mogelijkheden van micro gifting? Neem dan contact met ons op.
Tailor made incentive campagnes

Elke doelgroep en elke sector is anders en dat begrijpen we bij Touch. Daarom kijken we graag mee welke promotiemogelijkheden het beste aansluiten bij jouw doelstellingen en creëren we een tailor made propositie voor jou. 

Touch heeft een netwerk van meer dan 300 activiteitenlocaties in Nederland, België en Duitsland en een sterke samenwerking met diverse luxe merken. Denk hierbij aan tickets voor attractieparken, dierentuinen of sauna’s of producten van luxe merken als JBL, Woodwick of Walra. Dankzij dit ruime aanbod aan tickets en incentives is er altijd een oplossing die aansluit op jouw behoeften.

Incentives voor medewerkers

Gelukkige medewerkers zijn gezonder, stressbestendiger, creatiever en productiever. Dit is essentieel voor tevreden klanten en positieve resultaten. Door deze medewerkers op een positieve manier aan je organisatie te verbinden, behoud je de juiste mensen met de juiste instelling, kennis en vaardigheden.

Daarom is het van belang om jouw medewerkers te belonen en te waarderen voor het werk dat zij doen. Doe dus ook eens iets extra’s voor jouw medewerkers, bijvoorbeeld met een medewerkersprogramma van Touch. 

Vond je dit interessant?
Dan wil je de volgende pagina’s ook niet missen!

LET’S GET IN TOUCH!

Ben je geïnteresseerd in een impactvolle loyalty en incentive oplossing? Onze loyalty experts weten hier alles over. Neem contact op via dit formulier!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste loyalty nieuws?