REMEHA

Op welke manier kan Remeha als fabrikant van cv-ketels een voorkeurspositie creëren onder vakmannen in de installatiebranche?

aanpak touch

Bij aanschaf van een cv-ketel ontvangen installateurs informatie om de cv-ketel te registreren op het Mijn Remeha Portal. Per geregistreerde cv-ketel ontvangt de installateur direct een relevante beloning in de vorm van punten.

Al na één of enkele registraties kunnen tal van artikelen in de cadeaushop worden besteld, waaronder gadgets, uitjes voor het hele gezin of zelfs nieuwe cv-ketels en professioneel gereedschap. Dankzij het succes van het programma beloont Remeha klanten ook steeds vaker met punten voor andere acties, zoals de nieuwsbrief opt-in of deelname aan tevredenheidsonderzoeken.

Daarnaast is er een extra activatie met de ‘Zeker Winnen’-campagne; installateurs worden beloond met extra prijzen wanneer zij Remeha-producten registreren. Normaliter zette Remeha de Primera Cadeaukaart in voor deze campagne. Nu hebben wij Remeha laten zien dat de inzet van tastbare cadeaus met belevingswaarde een grotere impact heeft. De prijzen omvatten met name gadgets, wannahaves en cadeaukaarten. 

primaire doelen

 • Verrijken van CRM profielen
 • Relaties opbouwen en onderhouden met eindklanten (installateurs)
 • resultaten

  • Remeha heeft een kwalitatieve database opgebouwd die jaar op jaar groeit
  • Het programma draagt significant bij aan zowel verkoop en marketing als ook operationele doelstellingen
  • Het programma kent een zeer hoge omloopsnelheid in uitgifte en verzilvering van punten, wat duidt op een hoge relevantie van het programma
  • De ‘Zeker Winnen’-campagne bleek een daverend succes! Gedurende de actieperiode (van oktober 2021 tot en met januari 2022) zijn er maar liefst 18.000 extra prijzen weggegeven

  Vond je dit interessant?
  Dan wil je de volgende pagina’s ook niet missen!

  LET’S GET IN TOUCH!

  Meer weten over deze case of geïnteresseerd in een impactvolle loyalty en incentive oplossing? Onze loyalty experts weten hier alles over. Neem contact op via dit formulier!

  Wil je op de hoogte blijven van het laatste loyalty nieuws?