REMEHA

Op welke manier kan Remeha als fabrikant van duurzame verwarmings- en warm wateroplossingen een voorkeurspositie creëren onder vakmannen in de installatiebranche?

aanpak touch

Bij aanschaf van een cv-ketel ontvangen installateurs informatie om de cv-ketel te registreren op het Mijn Remeha Portal. Per geregistreerde cv-ketel ontvangt de installateur direct een relevante beloning in de vorm van punten.

Al na één of enkele registraties kunnen tal van artikelen in de cadeaushop worden besteld, waaronder gadgets, uitjes voor het hele gezin of zelfs nieuwe cv-ketels en professioneel gereedschap. 

Rond het stookseizoen is er jaarlijks een campagne om de verkopen en klantloyaliteit te stimuleren, ditmaal de Remeha Stapel Spektakel Weken. De installateur wordt hierbij door middel van challenges gestimuleerd om meer Remeha-producten te registreren voor Remeha Giftcards, welke te verzilveren zijn via het Mijn Remeha Spaarprogramma. De slapende installateurs werden opnieuw geactiveerd via een Direct Mailing met een Remeha Giftcard. De reis van de installateur blijft op deze manier binnen het merk Remeha, waardoor Remeha waardevolle data krijgt over de klantreis en voorkeuren van cadeaus.

Meer informatie over deze campagne? Download onze one-pager! 

primaire doelen

  • Verhogen van verkopen en het aantal registreerde toestellen
  • Relaties opbouwen en onderhouden met eindklanten (installateurs)

resultaten

  • Remeha heeft een kwalitatieve database opgebouwd die jaar op jaar groeit
  • Het programma draagt significant bij aan zowel verkoop en marketing als ook operationele doelstellingen
  • Het programma kent een zeer hoge omloopsnelheid in uitgifte en verzilvering van punten, wat duidt op een hoge relevantie van het programma
  • De ‘Remeha Stapel Spektakel’-campagne bleek een daverend succes! Er zijn aanzienlijk meer Remeha toestellen geregistreerd dan dezelfde (actie)periode een jaar eerder en de inactieve installateurs zijn gedeeltelijk opnieuw geactiveerd. Ook is deze campagne genomineerd bij de Loyalty Magazine Awards onder de categorieën ‘Best B2B Loyalty Program’ en ‘Best Use of Communication’.

Vond je dit interessant?
Dan wil je de volgende pagina’s ook niet missen!

LET’S GET IN TOUCH!

Meer weten over deze case of geïnteresseerd in een impactvolle loyalty en incentive oplossing? Onze loyalty experts weten hier alles over. Neem contact op via dit formulier!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste loyalty nieuws?