Onderscheidende ticketcampagnes creëer je met Touch 

Tickets, vouchers & codes… De mogelijkheden met tickets zijn oneindig!

Verras klanten met een eenmalige ticketactivatie of een structurele ticketcampagne en genereer extra online of in-store traffic met de tickets, vouchers en codes van Touch! 

Tickets zijn een eenvoudige manier om het productassortiment te verbreden en tegelijkertijd een onderscheidende propositie ten opzichte van concurrenten te realiseren. Dankzij sterke partnerships kan Touch altijd een ticketdeal aanbieden die perfect aansluit bij de doelstellingen, doelgroep en periode in het jaar.

Ticketcampagnes zijn er in vele vormen en maten. Dit kan een incidentele activatie zijn of een structurele jaarplanning. Wij denken hier graag in mee en dankzij onze ticketing software zijn de mogelijkheden oneindig.

Ons assortiment

Touch heeft een netwerk van meer dan 300 dagjes uit, arrangementen en voorstellingen in Nederland, België en Duitsland. Denk hierbij aan attractieparken, dierentuinen, musea, sauna’s, bioscopen en vele andere activiteiten. Dankzij deze partners is er een ruim aanbod aan tickets, waarmee er altijd een oplossing is die aansluit op jouw behoeften.

Vond je dit interessant?
Dan wil je de volgende pagina’s ook niet missen!

LET’S GET IN TOUCH!

Meer weten over ticketing of geïnteresseerd in een impactvolle loyalty en incentive oplossing? Onze loyalty experts weten hier alles over. Neem contact op via dit formulier!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste loyalty nieuws?