Zoveel voordeel…!

Touch Incentive - breed assortiment cadeau- en voordeelkaarten
Onze voordeelkaarten

Voordeelkaarten bieden een breed en gevarieerd aanbod met kortingen. Onze voordeelkaarten bieden zelfs de scherpste deals in de markt. Bovendien zijn de kaarten ook op te waarderen met een tegoed van € 5,- tot € 150,-. Zo kan de ontvanger direct profiteren van de aanbiedingen.

Met een consumentenwaarde van € 39,95 hebben de voordeelkaarten van Touch Incentive een hoge belevingswaarde. Hierdoor zijn deze kaart uitermate geschikt om flexibel in te zetten bij diverse campagnes en added value promoties of als incentive voor medewerkers. Dankzij de aantrekkelijke B2B-tarieven van Touch Promotions kan dit type promotie de Return On Investment (ROI) aanzienlijk verbeteren.

Het grote voordeel? De voordeelkaart heeft een snelle time-to-market en zowel de kaart als het platform kunnen volledig gepersonaliseerd worden opgeleverd. Nieuwsgierig geworden?

De voordelen van voordeelkaarten

Inzetbaar voor elke doelgroep

Verrassend, uniek en onderscheidend

Unieke deals met hoge kortingen

Op te waarderen met tegoed

Geef tot wel 70% korting op de leukste dagjes uit!

Naar de dierentuin? Heerlijk ontspannen in de sauna? Op ontdekkingstocht in het museum? Het kan allemaal met de Erop Uit Voordeelkaart! Ontdek dit succesvolle kortingsconcept voor de leukste dagjes uit in de Benelux.

De Erop Uit Voordeelkaart biedt tot maar liefst 70% korting op de leukste dagjes uit. Van theatervoorstellingen, pretparken en dierentuinen tot bioscopen, musea en wellness faciliteiten… De Erop Uit Voordeelkaart heeft het allemaal. Hierdoor maakt deze kaart vrijetijdsbesteding voor iedereen toegankelijk en het creëert een echte beleving voor klanten of medewerkers.

Wil je meer weten over deze voordeelkaart? Neem dan ook eens een kijkje op eropuitvoordeel.nl

Gewoon altijd het leukste woonvoordeel!

Bied klanten of medewerkers iedere dag toegang tot de beste aanbiedingen voor in en rondom het huis met de Home Voordeelkaart. Dankzij de diversiteit van het Home Voordeel-aanbod is er voor ieder wat wils!

De Home Voordeelkaart biedt namelijk een unieke verzameling van verrassende deals bij onder andere bekende woonwinkels, tuincentra, elektronica- of telefonie diensten en interieurmerken. De kortingen lopen op tot wel 70%. Met deze voordeelkaart besparen kaarthouders tot wel honderden euro’s per jaar.

Wil je meer weten over deze voordeelkaart? Neem dan ook eens een kijkje op home-voordeel.nl

Profiteer van veel en smakelijk voordeel!

De beste keukenaccessoires, heerlijke kookworkshops en korting bij de lekkerste restaurants! Het kan allemaal met de Smaak Voordeelkaart! Dat is pas uitgekookt…

De Smaak Voordeelkaart biedt tot wel 70% korting op smakelijke deals rondom lekker koken, heerlijk (uit) eten en gezellig tafelen. Denk aan kortingsvouchers, cadeaukaarten, kookworkshops, keukenaccesoires en meer dan 1.500 restaurantdeals (inclusief afhalen en bezorgen). Een krachtige en smakelijke incentive met een hoge belevingswaarde.

Wil je meer weten over deze voordeelkaart? Neem dan ook eens een kijkje op smaakvoordeel.nl

Maak een mooie en gezonde levensstijl gemakkelijk!

Geniet van heerlijke wellness arrangementen, ontdek verschillende sportlessen of probeer voedingssupplementen en gezonde voeding met hoge kortingen! Alles wat nodig is om nog stralender voor de dag te komen, daar dragen wij graag aan bij met de Gezond & Fit Voordeelkaart! 

Met de Gezond & Fit Voordeelkaart scoort de kaarthouder tot wel 70% korting op mooie en gezonde producten, behandelingen en diensten. Met deze voordeelkaart draag je actief bij aan de gezondheid en vitaliteit van jouw klanten of medewerkers! 

Wil je meer weten over deze voordeelkaart? Neem dan ook eens een kijkje op gezondenfit.nl

LET’S GET IN TOUCH!

Meer weten over voordeelkaarten of ben je geïnteresseerd in een impactvolle loyalty en incentive oplossing? Onze loyalty experts weten hier alles over. Neem contact op via dit formulier!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste loyalty nieuws?