Creëer betrokken medewerkers met onze employee benefits

Betrokken medewerkers zijn de sleutel tot succes! 

Betrokken medewerkers zijn blij met hun baan en zullen zich echt inzetten voor de organisatie. Zij werken harder, met meer plezier en zijn bereid die extra stap te zetten. Bovendien zijn betrokken medewerkers creatiever, productiever en stressbestendiger. Hierdoor neemt de kwaliteit van het werk toe. Wat leveren deze medewerkers jou op? 

Touch Incentive - icoon personeelsverloop - voordelen van betrokken medewerkers
personeels
verloop
Touch Incentive - icoon ziekteverzuim - voordelen van betrokken medewerkers
Ziekte
verzuim
Touch Incentive - icoon medewerkerstevredenheid - voordelen van betrokken medewerkers
medewerkers
productiviteit
Touch Incentive - icoon klanttevredenheid - voordelen van betrokken medewerkers
klant
tevredenheid
Touch Incentive - icoon winst - voordelen van betrokken medewerkers
winst
Touch Incentive - icoon personeelsverloop - voordelen van betrokken medewerkers

personeels
verloop

Touch Incentive - icoon ziekteverzuim - voordelen van betrokken medewerkers

ziekte
verzuim

medewerkers
productiviteit

winst

klant
tevredenheid

Tevreden en betrokken medewerkers betekent dus een win-win situatie voor de medewerkers én organisatie! Maar hoe stimuleer je medewerkers en creëer je deze betrokkenheid? Een marktconform salaris is natuurlijk één. Daarnaast ontvangen medewerkers vaak een beloning in de vorm van een bonus, maar medewerkers zijn niet te koop. Flexibele arbeidsvoorwaarden worden hierin steeds relevanter en worden vaak juist beter ontvangen. 

Een bonus verdwijnt namelijk meestal direct in de portemonnee van de ontvanger of wordt gebruikt voor basisbehoefte zoals voedsel, onderdak of rekeningen. Mensen kunnen zich vaak niet eens herinneren waar ze hun geld aan hebben uitgegeven. Hierdoor wordt deze beloning snel vergeten. Bovendien is er met dit type beloning geen positieve associatie met programma of het bedrijf. Een non-cash reward creëert daarentegen juist een “tastbaar” symbool van erkenning en beloning voor hun inspanningen. Het biedt een blijvende herinnering aan hun prestaties en het bedrijf waarvan ze deze beloning hebben ontvangen. 

Touch helpt graag om medewerkers op een hoger niveau te laten presteren en ze betrokken te maken. Wij werken met full business support services waaronder project management, fulfilment & assortiment, helpdesk en IT & webservices. Met onze employee benefits oplossingen bied je jouw personeel in een handomdraai de waardering die zij verdienen!     

Loyalty engagement solutions

Doordachte, zinvolle prikkels motiveren medewerkers om de manier waarop ze denken, werken en handelen te veranderen. Met behulp van unieke belonings- en programmasoftware faciliteert Touch in alles wat er nodig is om medewerkers te inspireren en de loyaliteit onder medewerkers te verhogen.

Touch combineert de kennis én operationele mogelijkheden om medewerkers middels een gestructureerd programma continu te prikkelen, inspireren en belonen. Hiermee weten wij een ‘bereik factor’ te creëren waarmee we medewerkers aanmoedigen actief mee te werken aan de doelstellingen van het programma. 

Employee Benefits Platform

Een leuke incentive is een bewezen tool om consumenten op een positieve manier te beïnvloeden bij het moment van aankoop. Met het concept Gift Codes spelen we hier op in en maken we het mogelijk om met incentives te werken die normaliter qua budget niet haalbaar zijn. Denk aan gadgets, cadeaukaarten en premiums.

 

A) deals die echt voor medewerkers relevant zijn


daar zie ik verschillende categorieen
1) de unieke en exclusieve voordelen voor medewerker en familie, ala DMG : DMG heeft deals die je elders niet hebt (exclusief en/of bijzonder voordelig).

Denk dat DMG slim inspeelt op de familie positionering, omdat binding met de medewerker groter wordt als je het hele gezin weet te binden. => dit is dus ook een USP van onze propositie


deze ‘experience’ categorie hebben we goed op orde, en moeten we verkopen

Incentives voor medewerkers
Een cadeau hoeft niet altijd groot of duur te zijn. Het gaat om het ontwapende effect van het gebaar. De glimlach, het goede gevoel. Met micro gifting speel je hier perfect op in. Een microgift is een kleinigheidje om klanten, collega’s en zakelijke relaties te stimuleren, te belonen of te betrekken. Het cadeautje is vaak direct online beschikbaar en kan geclaimd worden via ons platform. Het claimplatform bouwen wij bovendien geheel in jouw look en feel. Je kan de ontvanger hier zelfs laten kiezen uit meerdere kleine cadeautjes! Zo zit er altijd iets leuks tussen. Met deze methode creëer je snel en eenvoudig extra contactmomenten en een hogere tevredenheid onder jouw doelgroep. En aangezien het om kleine cadeautjes gaat, kan dit tegen relatief lage kosten. Wil jij meer weten over de mogelijkheden van micro gifting? Neem dan contact met ons op.

Vond je dit interessant?
Dan wil je de volgende pagina’s ook niet missen!

LET’S GET IN TOUCH!

Ben je geïnteresseerd in een impactvolle loyalty en incentive oplossing? Onze loyalty experts weten hier alles over. Neem contact op via dit formulier!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste loyalty nieuws?