LOYALITEITSPROGRAMMA DIE VOOR IEDEREEN WERkt

EFFECTIEVE LOYALITEITSPROGRAMMA'S BOUW NU AAN WAARDEVOLLE RELATIES

Uw loyaliteitsprogramma die klanten, medewerkers of zakelijke relaties in Ambassadeurs veranderen

Loyaliteitsprogramma’s stellen organisaties in staat om op structurele en eenvoudige wijze in te spelen op loyaliteitsdoelstellingen. Door bijvoorbeeld een beloning in punten of voordeel wordt de doelgroep persoonlijk geboeid, gebonden en behouden. Hiermee blijft een merk of bedrijf structureel onder de aandacht, waardoor er een hogere mate van interactie en betrokkenheid wordt gecreëerd. Zo motiveert een loyaliteitsprogramma de doelgroep om in beweging te komen en het gewenste gedrag te vertonen.

Opzetten effectief loyaliteitsprogramma
Er zijn tal van mogelijkheden voor het opzetten van een effectief loyaliteitsprogramma. Denk aan spaarprogramma’s, reseller incentive programma’s of sales incentive programma’s. Touch Incentive begeleidt dit proces van A tot Z en ontzorgt hierin volledig. Van het opzetten van een briefing en doelstellingen, tot het ontwikkelen van het beloningsmechanisme en de communicatie onderdelen. Wij helpen graag om jouw loyaliteitsdoelstellingen te realiseren!

Benut ieder contactmoment met klanten

Touch combineert kennis en operationele mogelijkheden om klanten middels een gestructureerd loyaliteitsprogramma continu te prikkelen, te inspireren en te belonen. Wij helpen je graag om nieuwe klanten te werven en om bestaande klanten te behouden!

Met een loyaliteitsprogramma voor consumenten blijven merken en bedrijven op een structurele wijze onder de aandacht bij de klant. Door in te spelen op relevante contactmomenten kan er met een loyaliteitsprogramma aangestuurd worden op het gewenste gedrag van de consument. Ga daarom nu de interactie aan met klanten en vergroot de merkvoorkeur!

Erken en beloon medewerkers

Alle succesvolle medewerkersprogramma’s draaien om één essentieel ding: blije medewerkers. Dan is het personeel namelijk betrokken en productief. Een van de belangrijkste voorwaarden voor gelukkige werknemers is dat ze erkend en beloond worden voor hun inzet en het werk dat zij doen.

Een loyaliteitsprogramma biedt de mogelijkheid om medewerkers via een gestructureerd programma steeds weer te prikkelen, te inspireren en te belonen. Zo kan de manier waarop men handelt en werkt positief beïnvloed worden.

Verander zakelijke partners in ambassadeurs

68% van de zakelijke partners verbreekt een relatie vanwege een gebrek aan interesse van de leverancier. Benut daarom ieder contactmoment en blijf structureel onder de aandacht met een loyaliteitsprogramma voor zakelijke partners! 

De verschillende loyalty oplossingen van onze loyalty experts helpen om onderscheidend vermogen te creëren, de relatie met wederverkopers te intensiveren en zakelijke partners te veranderen in ambassadeurs.

Vond je dit interessant?
Dan wil je de volgende pagina’s ook niet missen!

LET’S GET IN TOUCH!

Geïnteresseerd in een impactvolle loyalty en incentive oplossing? Onze loyalty experts weten hier alles over. Neem contact op via dit formulier!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste loyalty nieuws?