Een cadeaukaart kan echt alles zijn! 

Waaier van 6 verschillende cadeaukaarten van Touch Incentive
Onze Cadeaukaarten

Cadeaukaarten zijn een exclusief promotieartikel, geschikt voor elke doelgroep en elke sector. Als beloning voor medewerkers of als eindejaarsgeschenk worden cadeaukaarten altijd hoog gewaardeerd. Ook in een added value promotie voor klanten zijn cadeaukaarten een populaire keuze. Bovendien zijn ze beschikbaar met aantrekkelijke B2B-voorwaarden. Kan niet missen dus!

Al onze cadeaukaarten zijn zowel fysiek als digitaal leverbaar. Bij de digitale verzending per email kan deze ook nog eens gepersonaliseerd worden. Dit allemaal met een snelle time-to-market natuurlijk. Bestel jouw kaarten hier of…

De voordelen van cadeaukaarten

Inzetbaar voor elke doelgroep

Verrassend, uniek en onderscheidend

btw-vrij en met aantrekkelijke B2B-voorwaarden

Verras met een smakelijk ijsje

Wat is er lekkerder dan een verfrissend ijsje op een warme dag? Maar ijs smelt snel… Met de IJskadokaart geef jij met een gerust hart een heerlijk ijsje kado.

De IJskadokaart wordt uitgegeven in samenwerking met Unilever. Met deze kadokaart kan de ontvanger voor € 7,50 lekker een ijsje uitzoeken. Dit kan bij diverse landelijke inleverlocaties. Het assortiment varieert van guilty pleasures zoals Ben&Jerry’s en Magnum, maar ook verantwoorde keuzes zoals een Raketje of een Solero van Ola. Zo is er voor ieder wat wils!

Wil je meer weten over deze kadokaart?
Neem dan ook eens een kijkje op de website ijskadokaart.nl

Trakteer op lekkere ambachtelijke producten

Een heerlijk warm brood van de bakker, zoete stukken fruit van de groenteboer of een mals stukje vlees van de slager. Met de Verskadokaart kan het allemaal!

De Verskadokaart t.w.v. € 10,00 is een unieke kadokaart die in te leveren is voor lekkere verse producten bij diverse (speciaal)zaken en lunchrooms door heel Nederland. De ontvanger kiest zelf wat voor lekkere ambachtelijke producten hij of zij in huis haalt met deze kadokaart. Bovendien geef je lokale ondernemers hiermee ook nog een steuntje in de rug.

Wil je meer weten over deze kadokaart?
Neem dan ook eens een kijkje op verskadokaart.nl

Geef eens een heerlijk (ge)bakkie cadeau

Een romige cappuccino, een krachtige espresso of gewoon een lekker zwart bakkie bij het tentje op de hoek. Met de Koffiecadeaukaart kan het allemaal en kies je ook nog iets lekkers uit om het compleet te maken.

Met de Koffiecadeaukaart t.w.v. € 10,00 kan je een heerlijk kopje koffie of thee gaan drinken met iets lekkers erbij. Er zijn meer dan 1.000 landelijke inleverlocaties om de cadeaukaart te besteden, waaronder LaPlace, Delifrance en de Beren.

Wil je meer weten over deze cadeaukaart?
Neem dan ook eens een kijkje op koffiecadeaukaart.nl

Altijd de perfecte cadeaukaart!

Twijfel jij ook waar je jouw medewerkers of klanten echt blij mee maakt? Geef ze zelf de keuze met de Select Cadeaukaart! Leuk als (kerst)geschenk, als verrassing of beloning of als incentive in een marketingcampagne.

Met de Select Cadeaukaart kiest de ontvanger zelf een cadeaukaart. Er is een ruime keuze uit populaire cadeaukaarten beschikbaar, waaronder Pathé, Bol.com, Bijenkorf, Zalando en Intratuin. De kaart is op te waarderen, waardoor je dus zelf de waarde bepaalt. Zo heb je altijd het perfecte cadeau.

Wil je meer weten over deze cadeaukaart?
Neem dan ook eens een kijkje op selectcadeaukaart.nl 

de beste hotels voor de laagste prijs!

Van eenvoudige tot luxe hotels, van hotels op zonnige bestemmingen tot hotels in de natuur… De Hotellme Cadeaukaart kan ingewisseld worden voor één of meerdere hotelovernachtingen op ons eigen boekingsplatform. 

De Hotellme Cadeaukaart heeft een variabele waarde van € 5,- t/m € 150,-. Deze cadeaukaart biedt promotioneel een hogere belevingswaarde aan voor vrijwel elk budget. Met meer dan 500.000 hotels wereldwijd is er voor iedereen wel een droombestemming te vinden!

Wil je meer weten over deze cadeaukaart?
Neem dan ook eens een kijkje op de website hotellme.eu

Pathé vouchers & giftcards

De Pathé Vouchers en Giftcards zijn het perfecte cadeau voor klanten, medewerkers en andere filmliefhebbers. Ze zijn er in alle soorten en maten. Van een doordeweekse 2D film tot een 4DX Dolby Cinema film (3D) met Drinks & Bites. Hoe ga jij de ontvangers verrassen?

De Pathe Giftcard en Vouchers zijn inzetbaar als exclusief promotieartikel voor elke doelgroep en elke sector. Bovendien hebben ze ook nog eens een snelle time-to-market. Ideaal voor in kerstpakketten, als eindejaarsgeschenk of gewoon, omdat het leuk is. De vouchers kun je zowel digitaal als op print krijgen. Bij Touch bieden we de Pathé Giftcard en Vouchers aan tegen aantrekkelijke B2B-voorwaarden.

Wil je meer weten over deze cadeaukaart?
Neem dan ook eens een kijkje op de website pathe.nl

LET’S GET IN TOUCH!

Meer weten over ticketing of geïnteresseerd in een impactvolle loyalty en incentive oplossing? Onze loyalty experts weten hier alles over. Neem contact op via dit formulier!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste loyalty nieuws?