Bewezen schaalbare oplossingen

Haal het meeste uit promoties, loyaliteits- en incentiveprogramma’s

Het software-pakket van Touch biedt gebruiksvriendelijke plug & play oplossingen geschikt voor B2C, B2B en B2E. Haal het meeste uit promoties, loyaliteits- en incentiveprogramma’s met verbonden verkoopkanalen – in de winkel, online, mobiel, B2B en winkels voor personeelsbeloningen. De multi-merchant-architectuur is ontworpen en bewezen schaalbaar zonder beperkingen, zodat jouw hele team kan samenwerken vanuit één geïntegreerde omgeving.

LoyaltyPoint®: loyalty software & service applicatie
Op zoek naar een toonaangevende software-oplossing om snel en eenvoudig een krachtig loyaliteitsprogramma op te zetten en te beheren? Touch heeft het perfecte antwoord: LoyaltyPoint®. Deze gespecialiseerde loyalty software en service applicatie is snel en eenvoudig inzetbaar als verlengstuk van een webshop, app, intranet of als standalone oplossing! Dankzij deze loyalty software worden organisaties in staat gesteld om op structurele wijze in te spelen op loyaliteitsdoelstellingen middels een loyaliteitsprogramma. Hiermee kan er meer rendement uit de doelgroep worden gehaald.
Expand: digital commerce cloud voor detailhandel

Laat jouw bedrijf groeien zonder gedoe met dit eenvoudig te integreren cloudplatform!  Verhoog de omzet door schaal en bereik op te bouwen met unieke digitale productdeals, trek nieuwe klanten aan en verhoog de retentie. 

Wil je het huidige assortiment van jouw webshop uitbreiden? Expand is gemakkelijk te implementeren via een API-koppeling. Liever een hele nieuwe ticketshop opzetten? Ook hiervoor biedt de ticketsoftware van Touch tal van mogelijkheden. Onderscheid jezelf van de concurrentie met een uniek portfolio en next-level promoties met Expand!

LET’S GET IN TOUCH!

Meer weten over e-commerce of geïnteresseerd in een impactvolle loyalty en incentive oplossing? Onze loyalty experts weten hier alles over. Neem contact op via dit formulier!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste loyalty nieuws?