Cadeau- en voordeelkaarten

Leuk om te geven,
leuk om te krijgen

Waaier van verschillende cadeau- en voordeelkaarten van Touch Incentive
Gifting… Dat kun je aan ons overlaten

Zowel voor klanten als voor medewerkers blijken cadeau- en voordeelkaarten de meest populaire producten te zijn binnen loyalty campagnes. Waarom? Omdat waardevolle, op geld gebaseerde beloningen de meest effectieve manier zijn om de aandacht te trekken, top-of-mind te blijven en loyaliteit te stimuleren.

Door rekening te houden met de voorkeuren van de ontvanger wordt jouw promotie alleen maar effectiever. Daarom hebben we bij Touch een breed assortiment van cadeau- en voordeelkaarten. Echt leuke kaarten om mee te verrassen! Zowel uit ons eigen assortiment als third-party cadeaukaarten. Wat dacht je van een IJskadokaart, een Erop Uit Voordeelkaart of een Select Cadeaukaart? Toch liever een Pathé Giftcard of een Bol.com cadeaukaart? Wij hebben het allemaal!

Al onze kaarten kan je flexibel inzetten voor marketingcampagnes of kortingspromoties, als incentives voor klanten of medewerkers of in een loyaliteitsprogramma. Bestel jouw kaarten hier of…

Cadeaukaarten

Mensen zijn dol op cadeaukaarten! Ze zijn leuk om te geven en leuk om te krijgen. Waar ‘gewoon geld’ regelmatig tussen het boodschappengeld belandt, wordt een cadeaukaart echt besteed aan een presentje voor de ontvanger zelf. Het is dan ook niet gek dat cadeaukaarten elk jaar weer het meest gevraagde cadeau zijn. Bovendien hebben ze een hoge attentiewaarde!

voordeelkaarten

Voordeelkaarten bieden daarbij een verrassend element door toegang te bieden tot een platform met unieke deals waarop hoge kortingen worden gegeven. Daarnaast is er op onze voordeelkaarten tegoed te plaatsen, waardoor deze kaarten eveneens functioneren als cadeaukaarten. Zo geef je verrassend veel voordeel!

Waaier van verschillende 3th party cadeaukaarten van Touch Incentive
third party cadeaukaarten

Naast ons eigen assortiment cadeau- en voordeelkaarten zijn wij distributeur van diverse third party cadeaukaarten. Deze A-merk cadeaukaarten kunnen eveneens ingezet worden in een promotie of loyaliteitsprogramma of juist als (kerst)geschenk voor medewerkers. Er voor ieder wat wils!

Vond je dit interessant?
Dan wil je de volgende pagina’s ook niet missen!

LET’S GET IN TOUCH!

Meer weten over cadeau- en voordeelkaarten of ben je geïnteresseerd in een impactvolle loyalty en incentive oplossing? Onze loyalty experts weten hier alles over. Neem contact op via dit formulier!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste loyalty nieuws?