Yource

Hoe kan Yource het werken bij Yource nog leuker maken en de binding met de contactspecialisten verhogen a.d.h.v. een incentive programma?

aanpak touch

Het Cendris Coins Loyaliteitsprogramma in lanceerde in september 2018. Begin 2021 is Cendris samen gegaan met Yource en is het loyaliteitsprogramma in een nieuw jasje gestoken; Yource Coins! 

Medewerkers kunnen individueel sparen voor cadeau’s en uitjes. Maandelijkse zijn Coins te verdienen voor verschillende soorten targets. Yource managers kunnen extra punten uitkeren bij bijzondere prestaties van teamleden. Ook zijn er krasvouchers voor directe beloning op commerciële targets. 

Touch zorgt voor de complete ontzorging van Yource d.m.v. fulfilment, onderhoud website en platform, activatie van de doelgroep d.m.v. diverse mailings en een professionele helpdesk

primaire doelen

  • Werkplezier vergroten
  • Binding met contactspecialisten nog sterker maken
  • Verloop terugbrengen
  • Conversie verhogen

resultaten

  • Een hoog percentage deelnemers en een merkbaar verschil op de vloer; medewerkers ‘denken in Yource Coins’
  • Yource Coins draagt succesvol bij aan interne HR doelstellingen, zoals betrokkenheid en loyaliteit, als ook commerciële doelstellingen van opdrachtgevers van Yource

Vond je dit interessant?
Dan wil je de volgende pagina’s ook niet missen!

LET’S GET IN TOUCH!

Meer weten over deze case of geïnteresseerd in een impactvolle loyalty en incentive oplossing? Onze loyalty experts weten hier alles over. Neem contact op via dit formulier!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste loyalty nieuws?