Kruidvat

Hoe kan Kruidvat haar klanten richting het eind van het jaar op een passende manier belonen voor hun aankopen?

aanpak touch

Wij ontwikkelden een salespromotie in samenwerking met 2 A-merken van Unilever; Zendium en Prodent, met de inzet dé incentive tool voor een onvergetelijke pakjesavond; Video van Sint!

Video van Sint is een persoonlijk videobericht van Sinterklaas dat jij zelf samenstelt! Wat is er nu leuker dan jouw kind verrassen met een persoonlijke video van Sinterklaas? Dankzij de hoge belevingswaarde en de relevantie in deze periode sluit deze incentive perfect aan op de salesactivatie van Kruidvat en Unilever. 

Bij aankoop van twee Prodent of Zendium producten bij Kruidvat ontvangt de klant een unieke actiecode op de kassabon. Met deze code kan hij/zij online gratis een videobericht van Sint samenstellen! De actiepagina is hierbij volledig in de look & feel van Kruidvat opgemaakt. 

primaire doelen

  • Klantbinding
  • Cross- & upsell genereren

resultaten

  • Ontzettend veel kinderen blij gemaakt met een gepersonaliseerde boodschap van Sint! 
  • Aanzienlijke stijging in de verkopen van Prodent en Zendium gedurende de actieperiode
  • Het aantal aankopen bij Kruidvat is dankzij dit actiemechanisme gestegen ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder

Vond je dit interessant?
Dan wil je de volgende pagina’s ook niet missen!

LET’S GET IN TOUCH!

Meer weten over deze case of geïnteresseerd in een impactvolle loyalty en incentive oplossing? Onze loyalty experts weten hier alles over. Neem contact op via dit formulier!