Meekijken met Laurens Mooijman

Hoi, ik ben Laurens. Ik liep stage bij Touch Incentive van september 2023 tot en met januari 2024. Van start tot einde heb ik mij ontwikkeld of verbeterd op verschillende vlakken. Samen met de variatie in de werkzaamheden bij Touch Incentive en de uitdagingen die hierbij komen kijken was het erg leuk om hier stage te gelopen. Hier ga ik jullie wat meer over vertellen.

Mijn werkzaamheden binnen Touch Incentive

In mijn rol bij Touch Incentive heb ik kunnen werken met diverse klanten. Deze interacties boden mij een unieke kijk op verschillende bedrijven, wat elke samenwerking tot een nieuwe en boeiende uitdaging maakte. Geen dag was hetzelfde, wat de dynamiek van mijn werk verrijkte. Binnen mijn takenpakket waren er aspecten die ik met plezier oppakte, met name het in kaart brengen van ons bereik bij klanten en consumenten. Dit gaf niet alleen een breder perspectief op onze mogelijkheden, maar opende ook de deur naar potentiële uitbreidingen naar diverse doelgroepen.

De leuke kanten en de minder leuke kanten van de stage

Hoewel ik genoot van de variatie en uitdagingen die mijn stage met zich meebracht, waren er natuurlijk taken die minder mijn voorkeur hadden. Het maken en versturen van nieuwsbrieven behoorde tot de minder favoriete bezigheden van mijn dag. Ondanks deze mindere aspecten, ben ik gemotiveerd gebleven om mijn taken met enthousiasme aan te pakken.

Mijn projecten

Eén van de meest uitdagende projecten waaraan ik heb gewerkt, betreft de fusie van onze software naar één programma voor ons uitgebreide assortiment. Dit omvat zowel fysieke als digitale producten, waardoor het een tijdrovende taak was met duizenden producten die moesten worden geïntegreerd. Het integreren van producten bracht complexiteit met zich mee en het corrigeren van fouten was een uitdaging op zich.

“Mijn stage heeft niet alleen mijn professionele vaardigheden versterkt, maar heeft ook mijn algehele persoonlijke groei gestimuleerd.”

De uitdagingen en mijn aanpak

De complexiteit van het samenvoegen en integreren van producten vereiste een gedegen aanpak. Ik heb deze uitdaging aangenomen door zelfgemaakte fouten te corrigeren. Het was een proces van vele controles en nauwkeurig te werk gaan, maar het heeft mijn vaardigheden op het gebied van probleemoplossing en projectmanagement aanzienlijk verbeterd.

Mijn stage in het algemeen

Bij aanvang van mijn stage had ik geen specifieke verwachtingen, gezien het mijn eerste ervaring was in deze branche. Het begon langzaam, aangezien ik vertrouwd moest raken met de procedures en systemen. Naarmate ik meer bekend werd met de werkomgeving, groeide mijn enthousiasme en efficiëntie. Hoewel sommige taken uitdagender waren dan andere, was mijn algehele ervaring zeer positief.

Mijn ontwikkeling

Gedurende de stage heb ik aanzienlijke persoonlijke ontwikkelingen doorgemaakt. Het snel verliezen van concentratie was een struikelblok, maar door hierop te focussen, heb ik mijn vermogen om aandachtig te blijven verbeterd. Daarnaast heb ik geleerd om beter te plannen, waardoor ik mijn werkzaamheden effectiever kon spreiden. Deze groei manifesteerde zich niet alleen in mijn taken, maar ook in mijn communicatieve vaardigheden binnen het team. Mijn stage heeft dus niet alleen mijn professionele vaardigheden versterkt, maar heeft ook mijn algehele persoonlijke groei gestimuleerd.

Vond je dit interessant?
Dan wil je de volgende pagina’s ook niet missen!

LET’S GET IN TOUCH!

Meer weten over een stage bij Touch Incentive of wil je gelijk solliciteren? Neem contact op via dit formulier!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste loyalty nieuws?