5 vragen aan Laurens Mooijman

Laurens studeerde Bedrijfskunde aan de Hogeschool Rotterdam en liep stage bij ons van september 2023 tot en met januari 2024. Hij werkte mee op de afdeling Loyalty.

“De afwisselende werkzaamheden, flexibele werkomgeving en gezellige collega’s maakte het voor mij erg leuk om hier te werken!”

1. Hoe startte je je werkdag?

Zodra ik binnen was, zei ik mijn collega’s even gedag en liep ik naar de keuken om wat water en lekkere sterke koffie te pakken! Om een overzicht te krijgen van de dag keek ik in mijn agenda waar in stond welke taken gedaan moesten worden. Verder bekeek ik mijn mail en beantwoordde ik waar nodig binnengekregen mailtjes. Als ik dat gedaan had was ik klaar om de dag echt te gaan starten!

2. Wat waren je werkzaamheden op je dag?

Ik begon mijn dag met het beantwoorden van binnengekomen mailtjes. Vervolgens werkte ik vaak aan de nieuwsbrieven voor onze klanten van verschillende Loyalty programma’s. Als stagiair waren er meerdere dingen die ik deed binnen verschillende afdelingen van Touch. Naast de nieuwsbrieven hielp ik bijvoorbeeld ook bij het opzetten en versturen van de facturen voor de Promotions Retail afdeling.

Ook het ondersteunen van ons Service team kwam zo nu en dan voorbij op mijn planning. Door klanten telefonisch te helpen met vragen die zij hadden, leerde ik zelf het bedrijf ook sneller kennen.

Hoe mijn dag er uit zag was dus erg verschillend en ik deed van alles en nog wat. Die afwisseling maakte het juist heel leuk!

3. Op welk project of eindproduct waaraan jij hebt bijgedragen ben je trots?

Toen ik begon met mijn stage ben ik zo goed als gelijk gestart met het helpen bij de migratie, waarbij we de platformen hebben omgezet naar een nieuw systeem. Mijn school portfolio had ik ook aan dit project gekoppeld. In dit proces heb ik heel veel geleerd en op dit leerproces ben ik dan ook erg trots!

4. Wat maakte jouw stage zo leuk?

De afwisselende werkzaamheden maakte het voor mij erg leuk om aan de slag te gaan. Samen met een flexibele werkomgeving en gezellige collega’s maakte dat het voor mij erg leuk om hier te werken!

5. Heb jij een vraag over een stage bij Touch? Stel deze hier!