5 vragen aan Vinny Truvnev

Vinny werkt sinds 2023 bij Touch en is één van onze Sales Managers.

“De meeste voldoening haal ik uit het sluiten van mooie deals met tevreden klanten!”

1. Hoe start je je werkdag?

Ik kan de dag meestal rustig opstarten omdat ik om 08:00 uur op kantoor ben. Ik haal een kop thee en open mijn mail. Hier neem ik alles even door om vervolgens een planning voor de dag te maken.

2. Wat zijn je werkzaamheden op je dag?

Als Accountmanager Promotions ben ik vooral bezig met new business. Ik probeer dagelijks in contact te komen met potentiële klanten om informatie over onze exclusieve cadeaukaarten te verschaffen. Natuurlijk onderhoud ik ook het contact met belangrijke klanten vanuit het Touch Incentive netwerk.

3. Op welk project of eindproduct waaraan jij hebt bijgedragen ben je trots?

Omdat ik kortgeleden begonnen ben is er nog geen project/eindproduct geweest waar ik het meest trots op ben. Wel kan ik zeggen dat de bestellingen lekker binnen komen en dat ik volop bezig ben om onze exclusieve cadeaukaarten onder de aandacht te brengen.

4. Wat maakt jouw functie zo leuk?

Voor mij ziet elke dag er anders uit. Je komt met allerlei verschillende klanten in contact die verschillende doelen en aanvragen hebben. Bij Touch proberen we altijd iets te verzinnen dat aansluit op de wensen van de klant. De meeste voldoening haal ik uit het sluiten van mooie deals met tevreden klanten.

5. Heb jij een vraag aan Vinny? Stel deze hier!