5 vragen aan Toon van Gastel

Toon werkt al sinds 2011 bij ons en is een van onze Sales Managers.

“Persoonlijk vind ik het enorm mooi om te zien op welke wijze we met de loyaliteitsprogramma’s bijdragen aan de beleving onder de doelgroep en écht het verschil maken voor organisaties.”

1. Hoe start je je werkdag?

Normaal gesproken begin ik mijn werkdag met het maken van een detailplanning voor de desbetreffende dag. Maar uiteraard niet voordat ik voor de collega’s op de afdeling een espresso of cappuccino heb uitgeserveerd! Wanneer ik dat gedaan heb, bekijk ik de LoyaltyPoint dashboards.

2. Wat zijn je werkzaamheden op je dag?

Dagelijks sta ik veel in contact met onze klanten (opdrachtgevers). Mijn werkzaamheden lopen uiteen van programma evaluaties, het ontwikkelen van campagnes en acties, begeleiden van IT deployments, het verzorgen van demonstraties en uiteraard de Product development van LoyaltyPoint. Daarnaast werk ik dagelijks nauw samen met de andere Loyalty Product Manager in de afstemming van operationele onderwerpen en de product development van het LoyaltyPoint Software & Service pakket. 

3. Op welk project of eindproduct waaraan jij hebt bijgedragen ben je trots?

Ik denk dat we trots mogen zijn op alle loyaliteitsprogramma’s die we door de jaren heen hebben mogen uitvoeren voor onze klanten. Als ik er twee uit mag halen, denk ik aan het Samen Greenchoice consumenten loyaliteitsprogramma en het Yource Coins medewerker loyaliteitsprogramma. Beide programma’s maken echt integraal onderdeel uit van de strategie van deze organisaties. Het resultaat mag er dan ook zijn; zowel in de invulling van de programma’s als ook in de behaalde doelstellingen die keer op keer voor zich spreken. Door de diversiteit aan klanten en projecten worden we daarbij continu gechallenged om onze LoyaltyPoint Software & Service applicatie continu te verbeteren en door te ontwikkelen.

4. Wat maakt jouw functie zo leuk?

Persoonlijk vind ik het enorm mooi om te zien op welke wijze we met de loyaliteitsprogramma’s bijdragen aan de beleving onder de doelgroep en écht het verschil maken voor organisaties. Uiteindelijk gaat het om de beleving en het gevoel dat we bij mensen los maken. Het is aan ons om daar creatief in te blijven, ons wendbaar op te stellen en continu door te ontwikkelen. Het portfolio aan loyaliteitsprogramma’s voor zowel consumenten, zakelijke relaties en medewerkers zijn ons bestaansrecht en daar mogen we denk ik enorm trots op zijn.

5. Heb jij een vraag aan Toon? STEL DEZE HIER!