5 vragen aan Stef Zantman

Stef werkt al sinds 2011 bij Touch en is onze Sales Director.

“Dat we samenwerkingen hebben met landelijke instellingen is heel gaaf.”

1. Hoe start je je werkdag?

Ik start de dag altijd eerst met een warme kop koffie en dan neem ik de dag door. Ik bekijk wat ik voor deze dag in mijn agenda heb staan. Daarna bel ik een aantal klanten. Dit kan gaan over lopende acties om te checken hoe de opdrachtgever het vindt gaan, maar ook over nieuwe platformen die in overleg met een klant worden vormgegeven. Daarnaast maak ik voorstellen voor spaarprogramma’s of acties en beantwoord ik mijn mails.

2. Wat zijn je werkzaamheden op je dag?

Op mijn werkdag ga ik achter voorstellen aan. Als een klant bij ons binnenkomt en een samenwerking aan wil gaan, doen wij een voorstel voor wat voor actie of platform voor hen geschikt zou zijn. Wanneer ik zo’n voorstel verstuurd heb naar een potentiële klant, bel ik later om te vragen wat ze ervan vinden. Daarnaast ben ik altijd op zoek naar prospects in de markt. Nieuwe samenwerkingen aangaan is altijd tof! 

3. Op welk project of eindproduct waaraan jij hebt bijgedragen ben je trots?

LSMO is een landelijk netwerk in de zorg waar we nu met negen instanties een samenwerking hebben. Voor iedere instantie hebben wij een gesloten platform gemaakt met allerlei uitjes. Zo kunnen de leden van deze instanties gratis op het platform een uitje met korting uitzoeken. Dat we samenwerkingen hebben met landelijke instellingen is heel gaaf.

4. Wat maakt jouw functie zo leuk?

Elke dag ziet er anders uit en je bent veel onderweg naar nieuwe of bestaande klanten. Ik maak er een sport van om steeds weer nieuwe klanten te vinden. Dat maakt het werk heel afwisselend en uitdagend.

5. Heb jij een vraag aan Stef? Stel deze hier!