5 vragen aan Selime Krasnici

Foto van Selime Krasnici, Project Manager Loyaliteitsprogramma bij Touch Incentive

Selime werkt sinds 2023 als Project Manager bij Touch Incentive, nadat ze daarvoor stage bij ons heeft gelopen. 

“Wij werken met veel diverse spaar- en incentive programma’s en hier komen dan ook aardig wat verschillende vragen over binnen. Zo is echt geen enkele dag ooit hetzelfde. ”

1. Hoe start je je werkdag?

Ik begin mijn dag heerlijk met een kop thee en dan start ik mijn computer op. Vervolgens bekijk ik als eerst al mijn mails en aanvragen van de dag. Deze categoriseer op basis van urgentie en hiermee ga ik dan meteen aan de slag.

2. Wat zijn je werkzaamheden op je dag?

Met ons klantenservice team zorgen wij ervoor dat we klanten telefonisch en per mail te allen tijde te woord kunnen staan. Zelf ben ik daarnaast verantwoordelijk voor de verwerking van de dagelijkse bestellingen en backoffice werkzaamheden voor verschillende platformen.

3. Op welk project of eindproduct waaraan jij hebt bijgedragen ben je trots?

Naast mijn rol als Service Agent heb ik inmiddels ook wat taken van mijn collega overgenomen voor de ING Punten winkel. Denk hierbij aan de customer service, backoffice werkzaamheden, het bestellen van e-vouchers en het aanleveren hiervan voor de ING Punten webshop. Een ontzettend leuke aanvulling op mijn werkzaamheden! 

4. Wat maakt jouw functie zo leuk?

De diversiteit maakt mijn functie zo leuk! Wij werken met veel diverse spaar- en incentive programma’s en hier komen dan ook aardig wat verschillende vragen over binnen. Zo is echt geen enkele dag ooit hetzelfde. Daarnaast is mijn functie heel leuk door het samen werken met mijn collega’s. 

5. Heb jij een vraag aan Selime? Stel deze hier!