5 vragen aan Sanne Hoogerheide

Sanne studeert Communicatie in Rotterdam en loopt sinds januari 2024 stage bij Touch. 

“Het bedenken van social media berichten en de vrijheid die we krijgen maakt mijn stage leuk en leerzaam.”

1. Hoe start je je werkdag?

Als ik op kantoor aankom pak ik eerst mijn spullen en start ik alles op. Dan check ik mijn mail en agenda en maak ik een to do lijst voor mezelf zodat ik weet wat ik die dag af wil of moet hebben.

2. Wat zijn je werkzaamheden op je dag?

Ik heb verschillende werkzaamheden op een dag. Zo draai ik mee bij de afdelingen Touch Promotions, Marketing en Service.

Bij Promotions hou ik mij bezig met het up to date houden van de platformen die wij beheren, zoals checken of alle linkjes op de homepage werken en producten opvoeren. Daarnaast ga ik binnenkort meekijken met de opbouw van een platform, zodat ik hier verderop in mijn stage ook bij kan meehelpen.

Ook hou ik mij bezig met het schrijven van onze eigen nieuwsbrieven voor Erop Uit Voordeel, Home Voordeel en Smaak Voordeel en een aantal klantnieuwsbrieven, zoals voor LOI, Prénatal of Mandemakers. Daarnaast hou ik mij samen met Rached, mijn mede-stagiair, bezig met de contentkalender voor onze socials. Hierin mogen we onze eigen inspiratie en ideeën verwerken die we dan bespreken tijdens het wekelijkse overleg met de marketingcollega’s.

Verder draai ik eens in de week mee bij Service. Hier sta ik klanten te woord via de telefoon.

3. Op welk project of eindproduct waaraan jij hebt bijgedragen ben je trots?

Ik vind het leuk om me bezig te houden met de socials, het samen nadenken over de invulling hiervan en het creëren van reels voor op Instagram. Ik kijk uit naar de dingen die nog op mijn pad komen tijdens de komende maanden.

4. Wat maakt jouw stage zo leuk?

Het bedenken van social media berichten samen met Rached en de vrijheid die we krijgen om onze input te verwerken in toekomstige reels maakt mijn stage leuk en leerzaam. Net als het telefonisch helpen van klanten. Samen met een flexibele werkomgeving en gezellige collega’s heb ik zin in de rest van mijn stageperiode.

5. Heb jij een vraag aan Sanne? Stel deze hier!