5 vragen aan Sandra Rook

Foto van Sandra Rook, Service Agent bij Touch Incentive

Sandra werkt sinds 2021 als Service Agent voor Touch. 

“Het is leuk om mensen verder te helpen en te weten dat ik wat voor ze heb kunnen betekenen.”

1. Hoe start je je werkdag?

Ik kom altijd op tijd binnen om eerst nog even thee te kunnen halen voor mezelf en mijn collega’s. Natuurlijk maak ik iedere ochtend ook even een praatje met de collega’s! Die gezelligheid vind ik erg belangrijk. Hierna begin ik rustig aan de dag. Om 9.00 zet ik de telefoon aan en start ik met het beantwoorden van de mails en neem ik de telefoontjes op die langzaam binnendruppelen.

2. Wat zijn je werkzaamheden op je dag?

Ik houd me vooral bezig met alle binnenkomende klantvragen. Dit kunnen vragen zijn over hoe de klant een code kan verzilveren op een van onze platformen, maar ook een vraag over een bestelling. Alles waar ik de klant bij kan helpen, doe ik. Dat maakt het ook gelijk gevarieerd.

3. Op welk project of eindproduct waaraan jij hebt bijgedragen ben je trots?

De actie met Essent was enorm groot. Hierbij konden alle Essent-klanten een cadeautje uitkiezen. Deze actie was een enorm succes, maar dat zorgde ook voor de nodige vragen. Als het klanten niet lukte om de bestelling te plaatsen, kon ik ze daarbij helpen. Als je dan hoort hoe blij en dankbaar de klant is, denk ik ‘hier doe ik het voor’. Ik ben dan ook trots dat we er met elkaar voor zorgden dat alle klanten een antwoord op hun vraag hebben gekregen. Dat hebben we echt als één team gedaan!

4. Wat maakt jouw functie zo leuk?

Mijn functie is zo leuk doordat het heel gevarieerd is. Ik haal veel voldoening uit het helpen van klanten met hun vragen. Het is leuk om mensen verder te helpen en te weten dat ik wat voor ze heb kunnen betekenen. Vaak zijn de mensen aan de andere kant van de lijn heel positief. Dat maakt mij dan ook weer blij.

5. Heb jij een vraag aan Sandra? STEL DEZE HIER!