5 vragen aan Sammy-Jo Hofstede

Sammy-Jo werkt sinds 2017 bij Touch en is onze Solution Analyst.

“Ik vind teamwork heel belangrijk en gelukkig heb ik daarvoor de beste collega’s!”

1. Hoe start je je werkdag?

Ik start met werkdag altijd op met een korte stand-up met mijn collega’s, een kort gesprek over de lopende zaken en welke belangrijke punten of meetings er voor de dag gepland zijn.

2. Wat zijn je werkzaamheden op je dag?

Als Solution Analyst is mijn rol voornamelijk om bezig te zijn om de commerciële kant van ons bedrijf aan te sluiten op de techniek. Het gebied waar business en IT samen komen. Denk hierbij aan nieuwe ontwikkelingen die Sales kunnen ondersteunen om een beter product te verkopen, of juist ontwikkelingen die onze Project Managers helpen hun werkzaamheden efficiënter uit te kunnen voeren.

3. Op welk project of eindproduct waaraan jij hebt bijgedragen ben je trots?

De afgelopen tijd heeft voor Touch Incentive absoluut in het teken gestaan van groei. Dit heeft overnames van bedrijven maar ook integreren met verschillende software pakketten met zich meegebracht. Zo hebben we verschillende disciplines onderzocht en samen gebracht tot één passende bedrijfsvoering.

4. Wat maakt jouw functie zo leuk?

Het feit dat het een dynamische functie is met veel mogelijkheden maakt de functie voor mij leuk en uitdagend. Ik vind teamwork heel belangrijk en gelukkig heb ik daarvoor de beste collega’s!

5. Heb jij een vraag aan Sammy-Jo? STEL DEZE HIER!