5 vragen aan Sammy-Jo Hofstede

Sammy-Jo werkt sinds 2017 bij Touch als Project Manager.

“De meeste voldoening haal ik uit een toffe samenwerking met de klant en het teamwork binnen onze organisatie.”

1. Hoe start je je werkdag?

Mijn werkdagen beginnen altijd gezellig en vrolijk met de aller gezelligste goedemorgen van onze lieve receptionistes. Zo begint de dag altijd gezellig en vrolijk!

2. Wat zijn je werkzaamheden op je dag?

Als Product Manager ben ik verantwoordelijk voor alles dat reilt en zeilt binnen mijn producten. Daarmee is iedere dag gevarieerd. Vanwege de vele klanten heb ik altijd wel een goed gevulde mailbox. Gedurende de dag houdt dit mij altijd wel bezig. Daarnaast werk ik aan het opstarten van een nieuw project, of het evalueren van een langlopend project.

Het contact met de klant is net zo gevarieerd. Zo kan ik heel creatief samen met de klant iets nieuws creëren of tijdens een langdurige samenwerking intensief met de klant samenwerken om steeds weer op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen. 

3. Op welk project of eindproduct waaraan jij hebt bijgedragen ben je trots?

Ik houd wel van clichés dus ik zeg dan ook: ieder project. Ieder project dat ik heb kunnen begeleiden en opzetten is er één om trots op te zijn. Als ik er echt een zou moeten kiezen, ben ik het meest trots op Samen Greenchoice. Voor iedere klant is dit weer een uniek project en die tijd en aandacht probeer ik als Product Manager dan ook aan al mijn projecten te geven.

4. Wat maakt jouw functie zo leuk?

Het feit dat het een dynamische functie is met veel mogelijkheden maakt de functie voor mij leuk en uitdagend. De meeste voldoening haal ik uit een toffe samenwerking met de klant en het teamwork binnen onze organisatie. Ik vind teamwork heel belangrijk en gelukkig heb ik daarvoor de beste collega’s!

5. Heb jij een vraag aan Sammy-Jo? STEL DEZE HIER!