5 vragen aan Rick van Hoorn

Rick werkt sinds 2023 als Sales Manager bij Touch Incentive.

“Ieder project dat opgestart wordt, zowel groot als klein, geeft een gevoel van trots.”

1. Hoe start je je werkdag?

Ik begin mijn werkdag altijd met het pakken van een flat white en een glas water om goed op te kunnen starten. We praten altijd even kort bij met het team en vervolgens ga ik aan de slag met mijn planning voor die dag of week.

2. Wat zijn je werkzaamheden op je dag?

Als Sales Manager ben ik verantwoordelijk voor de onderdelen Promotions en Employee Benefits. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het aanbrengen van nieuwe klanten door middel van het aanbrengen en opvolgen van leads en het managen van een bestaand klantportfolio.

3. Op welk project of eindproduct waaraan jij hebt bijgedragen ben je trots?

Ieder project dat opgestart wordt, zowel groot als klein, geeft een gevoel van trots. Ook omdat je weet dat we met onze producten andere mensen (consumenten, leden, werknemers, etc.) blij kunnen maken. Tot slot ben ik trots dat ik onderdeel uit mag maken van ons projectteam dat aan het optimaliseren van het Thuisvoordeelprogramma van Essent werkt.

4. Wat maakt jouw functie zo leuk?

Ik haal de meeste voldoening uit het contact met mensen (zowel collega’s als klanten) en de variatie aan klanten. Het mooie aan onze producten is dat het eigenlijk in alle branches toepasbaar is en zo kom je dus ook overal terecht.

5. Heb jij een vraag aan Rick? Stel deze hier!