5 vragen aan Rached Aaden

Rached studeert voor E-Commerce manager in Twente. Vanwege zijn toekomstplannen in Rotterdam koos hij voor een stage bij Touch waar hij sinds februari 2024 werkzaam is. 

“Ik haal veel voldoening uit de werkzaamheden die ik heb. Doordat ik op verschillende afdelingen werkzaam ben, leer ik de organisatie echt goed kennen.”

1. Hoe start je je werkdag?

Allereerst begin ik thuis met een goed ontbijt en vertrek ik daarna richting de metro. Eenmaal in de metro kijk ik naar een serie, zo heb ik altijd een goede start. Als ik op kantoor aankom, groet ik eerst mijn collega’s. Vervolgens kijk ik wat er op mijn planning staat en maak ik een takenlijst voor de hele dag.

2. Wat zijn je werkzaamheden op je dag?

Qua werkzaamheden varieert het vaak en dat maakt het leuk. Ik werk bij de afdelingen ‘Touch Loyalty’ en ‘Touch Promotions Retail’.

Bij Loyalty werk ik aan het opmaken van maandelijkse nieuwsbrieven voor klanten zoals Samsung en Conduent, waarin deals, uitjes en cadeaus worden uitgelicht die voordelig kunnen worden besteld door medewerkers met gespaarde punten van dergelijke bedrijven. Bij Promotions Retail ben ik vooral bezig geweest met het factureren van klantorders.

Ook houd ik mij bezig met de socials van onze organisatie. Elke vrijdag heb ik samen met Sanne, mijn mede-stagiaire, en de begeleiders Laura en Wendy een overleg over hoe we de contentkalender van Instagram en LinkedIn kunnen vullen. Hier mogen we ook onze eigen inspiratie en ideeën delen. Zo kwam ik op het idee om een infographic te maken over onze organisatie, waar ik nu samen met de directeur Dennis van den Berg aan werk. Met het maken van Instagram Reels geven Laura en Wendy mij tips en laten zij de rest aan mij over. Ik ben trots op het werk dat ik nu lever.

3. Op welk project of eindproduct waaraan jij hebt bijgedragen ben je trots?

Waar ik trots op ben, is het doorzettingsvermogen dat ik heb getoond bij het maken van de nieuwsbrieven. Het was in het begin erg wennen aan het systeem, maar na verloop van tijd kon ik ze in een rap tempo maken. Een ander punt waar ik trots op ben, is dat ik de verantwoordelijkheid heb gekregen om (met begeleiding) te proberen een nieuwe klant binnen te halen, namelijk een callcenterbedrijf waar ik zelf ook werk als bijbaan. We zijn er nog mee bezig, maar dat ik deze taak heb gekregen in het begin van mijn stageperiode, daar ben ik erg trots op en het heeft gezorgd voor een hoop motivatie.

4. Wat maakt jouw stage zo leuk?

Ik haal veel voldoening uit de werkzaamheden die ik heb. Doordat ik op verschillende afdelingen werkzaam ben, leer ik de organisatie echt goed kennen. Ik heb hele gezellige collega’s die mij allemaal goed hebben opgevangen.

5. Heb jij een vraag aan Rached? Stel deze hier!