5 vragen aan Nicole Westerbeek

Nicole versterkt ons team sinds 2023 als Category Manager op onze afdeling Promotions Retail.

“Het is tof om je werk uiteindelijk terug te zien op de winkelvloer en in de media.”

1. Hoe start je je werkdag?

Ik zet mijn laptop aan en haal een kop thee. Daarna controleer ik mijn mailbox op nieuwe e-mails, bekijk mijn agenda van die dag en maak een to do lijst.

2. Wat zijn je werkzaamheden op je dag?

In mijn functie houd ik me vooral bezig met het onderhouden van contacten met bestaande en nieuwe partners om onze kanalen te voorzien van de leukste dagjes uit en kortingsvouchers voor diverse producten en diensten. Het doel is om het hele jaar door een gevarieerd en aantrekkelijk assortiment aan te kunnen bieden. Ook werk ik samen met onze partners van Etos, HEMA en Vodafone/Ziggo Priority om succesvolle ticketdeals te leveren die goed aansluiten op hun doelgroep.

3. Op welk project of eindproduct waaraan jij hebt bijgedragen ben je trots?

Dat vind ik lastig om te kiezen, want er gebeurt zoveel binnen ons bedrijf. Als ik echt moet kiezen, dan ben ik het meest trots op de ticketcampagnes bij onze retail partners. In de voorbereiding van een ticketcampagne gaat veel tijd zitten en het is tof om je werk uiteindelijk terug te zien op de winkelvloer en in de media. Mede dankzij mijn bijdrage beleven de klanten van onze retail partners een leuk én voordelig dagje uit.

4. Wat maakt jouw functie zo leuk?

Dagelijks heb ik contact met allerlei type bedrijven, dus dat maakt mijn werk erg afwisselend. Het sluiten van een mooie ticketdeal geeft mij veel voldoening. Net als het samenstellen van een jaarronde campagneplanning voor onze retail partners.

5. Heb jij een vraag aan Nicole? Stel deze hier!