5 vragen aan Mickey Ter Borg

Mickey werkt sinds 2019 bij Touch en is een van onze Project Managers.

“Als we een nieuw project hebben uitgerold met het team geeft dit weer een goed gevoel.”

1. Hoe start je je werkdag?

Als ik op de zaak aankom groet ik mijn collega’s en praten we elkaar bij. Vervolgens schenk ik iets te drinken in en ben ik klaar om de dag vol frisse moed te beginnen.

2. Wat zijn je werkzaamheden op je dag?

Als Project Manager op de afdeling Promotions ben ik verantwoordelijk voor verschillende projecten van uiteenlopende klanten. Samen met mijn collega’s zorgen ik ervoor dat de verschillende promotie programma’s vanaf het begin worden opgezet en dat de wensen van de klant hier in verwerkt worden. Dit houdt in dat we de platformen bouwen, onderhouden en verbeteren. Dit alles doen we samen met de klant.

3. Op welk project of eindproduct waaraan jij hebt bijgedragen ben je trots?

Er zijn veel leuke projecten die we vanuit het niets hebben opgebouwd en waar we als team erg trost op mogen zijn. Maar als ik dan toch één project mag uitkiezen zijn het de promoties die wij organiseren voor Remark omdat dit het eerste project is waar ik mee begonnen ben.

4. Wat maakt jouw functie zo leuk?

De veelzijdigheid van de functie en het dagelijkse contact met verschillende klanten en collega’s vind ik erg leuk. Als we een nieuw project hebben uitgerold met het team geeft dit weer een goed gevoel.

5. Heb jij een vraag aan Mickey? STEL DEZE HIER!