5 vragen aan Mickey Ter Borg

Mickey werkt sinds 2019 bij Touch als Service Agent.

“De veelzijdigheid van de functie en het contact met klanten en collega’s vind ik erg leuk.”

1. Hoe start je je werkdag?

In de meeste gevallen start ik de dag met het maken van een planning voor de desbetreffende dag. Zo kan ik de belangrijke punten snel en zorgvuldig oppakken. Vervolgens overleg ik kort met collega’s over openstaande cases die opgelost moeten worden.

2. Wat zijn je werkzaamheden op je dag?

Samen met mijn collega’s verzorg ik het directe contact met klanten waardoor de klant snel en zorgvuldig te woord kan worden gestaan. Klanten kunnen vragen hebben over allerlei verschillende dingen. Het kan gaan om bepaalde acties die lopen, maar ook over het bestelproces, het verzilveren van een code of over een product dat ze besteld hebben.

Ook moeten dagelijks de bestellingen verwerkt worden in een totaaloverzicht. Sommige producten moeten fysiek worden verstuurd, wanneer ik dit zie in het overzicht, onderneem ik gelijk actie zodat het product naar de klant wordt opgestuurd. 

3. Op welk project of eindproduct waaraan jij hebt bijgedragen ben je trots?

Twee jaar geleden ben ik begonnen als stagiair bij Touch Incentive Marketing. Het afgelopen jaar heb ik een acquisitierapport geschreven voor de Loyalty afdeling van Touch. Dit heb ik met succes afgerond wat heeft geresulteerd in mijn diploma. Daar ben ik erg trots op.

4. Wat maakt jouw functie zo leuk?

De veelzijdigheid van de functie en het contact met klanten en collega’s vind ik erg leuk. Naast het werken is er genoeg ruimte om te lachen met elkaar.

5. Heb jij een vraag aan Mickey? STEL DEZE HIER!