5 vragen aan Marion Moonen

Foto van Marion Moonen, Service Agent bij Touch Incentive

Marion werkt al sinds 2017 als Service Agent.

“Als ik aan het einde van de dag alle mails heb verwerkt en alle klanten tevreden heb gesteld, geeft mij dat een goed gevoel.”

1. Hoe start je je werkdag?

Ik werk vanuit huis, waar ik een eigen werkkamer heb. Aan het begin van een werkdag start ik gelijk mijn computer en laptop op. Daarna open ik de programma’s die ik nodig heb en haal ik nog even een bakje koffie.

Ik begin met mijn werkzaamheden door het checken van mijn eigen mails. Hierna bekijk ik de overige mailboxen van onder andere de Lokaal Verscadeaukaart en de IJskadokaart.

2. Wat zijn je werkzaamheden op je dag?

De werkzaamheden verschillen heel erg. Ik houd me onder andere bezig met het beantwoorden van mails die zijn binnengekomen voor de Lokaal Verscadeaukaart en de IJscadeaukaart. Naast de mails, beheer ik ook de administratie van deze twee platformen.

Wanneer er telefoontjes binnenkomen over deze producten, maar ook over de Koffie&Gebakkaart, neem ik deze aan. Ik krijg bijvoorbeeld vragen over waar deze cadeaubon in te leveren is, maar ook vragen over locaties of het niet kunnen inleveren van de kaarten.

Daarnaast komen er vragen van acceptanten binnen over facturaties, inloggegevens en provisiekosten. Voor deze vragen vraag ik eerst de gegevens op bij de appontwikkelaar. Zij verwerken de cadeaukaarten en facturaties en beheren de app waarmee de kaarten gescand worden.

Ook maak ik koppelingen tussen verschillende kaarten, verwerk ik nieuwe inschrijvingen of meld ik inleverpunten af in onze administratie. Om bij te houden wie er allemaal zijn aangesloten bij onze kaarten houd ik contact met aanspreekpunten van Jumbo, Hema, BP, Kwalitaria etc. Mijn werkzaamheden zijn dus heel divers. 

3. Op welk project of eindproduct waaraan jij hebt bijgedragen ben je trots?

Ik ben trots op alles dat ik doe.

4. Wat maakt jouw functie zo leuk?

Ik vind het leuk om te zorgen dat alles goed gaat en om te zien dat een product goed loopt. Ik wil graag dat iedereen tevreden is. Als ik aan het einde van de dag alle mails heb verwerkt en alle klanten tevreden heb gesteld, geeft mij dat een goed gevoel. Wanneer iets tegenzit, kan ik daar best even een slecht humeur van hebben. Daar kan ik niet goed tegen, maar gelukkig is dat niet vaak!

5. Heb jij een vraag aan Marion? STEL DEZE HIER!