5 vragen aan Maja Abdul

Maja is sinds 2023 werkzaam voor Touch als Category Management Support.

“Ik vind mijn functie fantastisch omdat ik na een volle werkdag een mooie vooruitgang kan zien.”

1. Hoe start je je werkdag?

Als aller eerst controleer ik of alle producten met voorraad online staan in de shop. Vervolgens werk ik mijn takenlijstje af. Zo ben ik voornamelijk bezig met het opvoeren van producten, beheren van content, doorvoeren van prijswijzigingen en het koppelen van nieuwe artikelen aan de prijslijsten. Voor ING controleer ik de voorraad en lever ik ook content van nieuwe artikelen aan.

2. Wat zijn je werkzaamheden op je dag?

Binnenkort gaan we over naar een ander systeem, daarvoor is veel voorbereidend werk nodig. Mijn rol hierin is dat ik alle nieuwe fysieke producten opvoer in het nieuwe systeem en daarnaast help ik ook met het opvoeren van bestaande fysieke producten.

3. Op welk project of eindproduct waaraan jij hebt bijgedragen ben je trots?

In het nieuwe systeem moeten alle afbeeldingen van de producten omgezet worden in een ander formaat. Zelf heb ik een groot aantal omgezet en loop ik goed op schema. Ik ben trots op mijn werktempo en resultaat van mijn werk.

4. Wat maakt jouw functie zo leuk?

Mijn functie vind ik zo geweldig dat ik zelfs naast het bedrijf ben gaan wonen! Het werken met leuke collega’s motiveert mijn werkdag. Ik vind mijn functie fantastisch omdat ik na een volle werkdag een mooie vooruitgang kan zien.

5. Heb jij een vraag aan Maja? Stel deze hier!