5 vragen aan Laura Houtman

Laura begon in 2021 met haar stage bij Touch op de afdeling Promoties. Sinds begin 2022 werkt zij bij ons als Junior Marketeer.

“Ik ben trots op de teampagina die ik heb opgezet. Het is heel leuk om te zien dat mijn idee zo veel gebruikt wordt.”

1. Hoe start je je werkdag?

Ik neem de bus aardig vroeg en begin mijn dag het liefst iets eerder op kantoor zodat ik vast aan de slag kan gaan voordat de telefoon afgaat. Ik haal een kop thee voor mezelf en de collega’s die er ook al zijn en start bij mijn mail. Wat is er binnen gekomen? Dit gebruik ik om een to-do list te maken. De zaken met de meeste prioriteit werk ik dan als eerste af.

2. Wat zijn je werkzaamheden op je dag?

Mijn werkzaamheden zijn ontzettend divers. Zo houd ik me bijvoorbeeld bezig met het analyseren van nieuwsbrieven en verstuur ik dit op een inzichtelijke wijze naar het team. Daarnaast maak ik in overleg met de contentmanager en de marketingmanager een jaarplanning voor de eigen platformen of ik maak een productsheet om nieuwe klanten aan te trekken. Ook denk ik mee over de website of schrijf ik hier blogs voor. Het schrijven en checken van uitgevoerde cases om deze in de toekomst te kunnen presenteren aan potentiële klanten, doe ik ook. Net zo goed als het af en toe aanvullen van uitjes of producten op onze platformen. Het is dus echt van alles en nog wat!

3. Op welk project of eindproduct waaraan jij hebt bijgedragen ben je trots?

Het meest trots ben ik op de teampagina die ik heb opgezet. Het idee van de ‘Vijf vragen aan…’ heb ik van begin tot eind bedacht, het personeel gevraagd naar hun werkdag en uiteindelijk ieders verhaal op de website gepubliceerd. Dit heb ik samen met het hele team weten te realiseren. Iedere week wordt er een personeelslid met eigen kwaliteiten uitgelicht op de social media kanalen. Het is dan heel leuk om te zien dat mijn idee zo veel gebruikt wordt. Ook ben ik er trots op en blij mee dat ik na mijn stage meteen mocht blijven hangen.

4. Wat maakt jouw functie zo leuk?

Het leuke aan de functie is dat ik allerlei verschillende dingen doe. Van marketing tot contentmanagement. Dat houdt het afwisselend en keer op keer leuk om weer aan de slag te gaan. Daarnaast vind ik het team heel erg gezellig. Het werk staat natuurlijk centraal, maar dit wordt afgewisseld met een hoop gezelligheid. Dit zorgt voor een hele fijne sfeer.

5. Heb jij een vraag aan Laura? Stel deze hier!