5 VRAGEN AAN LAURA HOUTMAN​

Laura begon in 2021 met haar stage bij Touch op de afdeling Promoties. Sinds 2023 werkt zij bij ons als Marketing Manager.

“Waar ik tot nu toe vooral trots op ben, is dat ik veel kansen en verantwoordelijkheden binnen Touch krijg en heb gekregen.”

1. Hoe start je je werkdag?

Iedere dag ga ik met het openbaar vervoer naar kantoor. Terwijl ik naar muziek of een podcast luister kan ik de dag op deze manier lekker rustig beginnen. Op kantoor pak ik direct een kop thee en daarna start ik mijn computer op. Mijn to-do list zet ik vaak een dag van tevoren alvast voor een deel klaar. Zo heb ik ’s ochtends altijd wat taken om meteen mee te beginnen en blijft er genoeg ruimte over voor taken die zich op de dag zelf voordoen.

2. Wat zijn je werkzaamheden op je dag?

Mijn werkzaamheden zijn enorm divers, wat het voor mij iedere dag leuk maakt om weer aan de slag te gaan. Aan de ene kant houd ik me bezig met het opmaken, versturen en analyseren van nieuwsbrieven voor onze voordeelplatformen of loyalty-programma’s. Aan de andere kant houd ik de teampagina bij. Het leuke hieraan is dat ik deze teampagina in mijn stageperiode in 2021 heb opgezet en dat het bijhouden van deze pagina nu weer in mijn takenpakket valt.  

Verder maak ik klantvoorstellen en andere presentaties op in Photoshop. Hierbij kan ik creatief aan de slag om wat moois neer te zetten waar de collega’s van Sales verder mee aan de slag kunnen. Ook het organiseren van bedrijfsuitjes behoort tot mijn werkzaamheden. Iets leuks plannen en met het hele bedrijf een gezellig en ontspannen dagje meemaken, geeft veel energie.

Ook het werven en begeleiden van stagiairs behoort tot mijn werkzaamheden. Het is super leuk om te zien hoe iemand in een paar maanden tijd heel erg kan groeien.

Het is dus echt van alles en nog wat!

3. Op welk project of eindproduct waaraan jij hebt bijgedragen ben je trots?

Waar ik tot nu toe vooral trots op ben, is dat ik veel kansen en verantwoordelijkheden binnen Touch krijg en heb gekregen. In 2021 startte ik als stagiair, waarna ik één dag per week ben blijven werken voordat ik binnen een andere organisatie ging afstuderen. Na het afstudeerjaar merkte ik dat ik graag weer terug wilde naar Touch. Ik voelde me hier serieus genomen, onderdeel van een team en ik kreeg alle vertrouwen. Dat vertrouwen kreeg ik opnieuw toen ik in 2023 kon starten als Marketing Manager. Ik ben weer terug in een gezellig team waar ik wederom veel kansen krijg. 

4. Wat maakt jouw functie zo leuk?

De meeste voldoening haal ik uit de diversiteit in mijn taken, maar ook uit het samenwerken binnen de organisatie. Het geeft energie om te zien wat je individueel neerzet, maar juist ook met elkaar. Door het samenwerken met collega’s en de verschillende afdelingen zetten we volledige projecten en acties neer. Daarnaast is het ook nog eens ontzettend gezellig op kantoor.

5. Heb jij een vraag aan Laura? Stel deze hier!