5 vragen aan Kiki Lutje Beerenbroek

Kiki werkt sinds 2023 als Administration Officer bij Touch.

“Wat mijn functie bijzonder maakt is dat het goed te combineren is met mijn studie.”

1. Hoe start je je werkdag?

Hoewel ik in het dagelijks leven vaak gehaast ergens binnenkom, ben ik meestal vroeg op kantoor als het openbaar vervoer goed mee werkt. Ik neem altijd eerst een kopje koffie en bekijk mijn mailbox. Dan kan de dag beginnen!

2. Wat zijn je werkzaamheden op je dag?

Als Administration Officer vervul ik iedere week de taken die mij worden toegedragen. Ik werk nu twee dagen per week naast dat ik in mijn studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit afrond. Mijn taken hebben voornamelijk betrekking op de overgang naar het nieuwe boekhoudsysteem. Mijn functie is heel breed en ik leer iedere week wel iets nieuws. Er is altijd genoeg te doen!

3. Op welk project of eindproduct waaraan jij hebt bijgedragen ben je trots?

De taken die mij worden toegedragen brengen veel verantwoordelijkheid met zich mee. Ik ben daarom vooral trots op hoe secuur ik te werk ga en er bijvoorbeeld voor zorg dat facturen correct in het systeem staan. Voor onszelf en voor de klanten.

4. Wat maakt jouw functie zo leuk?

Wat mijn functie bijzonder maakt is dat het goed te combineren is met mijn studie. Ik kan hierbij mijn kennis toepassen en daarnaast leer ik ook enorm veel hoe het er hier bij Touch aan toe gaat. Ik haal voldoening uit het vervullen van mijn taken en de gezellige werkvloer, naast de flexibiliteit en afwisselende uitdagingen.

5. Heb jij een vraag aan Kiki? Stel deze hier!