5 vragen aan Kevin Martens

Kevin werkt al sinds 2010 bij Touch en is onze Sales Director Loyalty!

“De diversiteit aan werkzaamheden en de prachtige klanten waar ik voor mag werken maken mijn werk bijzonder leuk.”

1. Hoe start je je werkdag?

De dag begint voor mij meestal redelijk vroeg, tussen 7:30 uur en 08:00 uur. Als eerst pak ik dan een bak koffie en kruip met mijn meegenomen fruit en yoghurt achter mijn laptop om te ontbijten, de prio’s van de dag te bepalen en belangrijke mails te beantwoorden. Ik vind het fijn om dit te doen voordat alle meetings weer beginnen en de collega’s binnen druppelen.

2. Wat zijn je werkzaamheden op je dag?

Mijn werkzaamheden zijn heel divers. Toch vind ik het mooiste nog altijd om loyalty concepten voor klanten te bedenken, uit te werken en op te zetten. Het contact met de klant, het creatief proces en de resultaten die we voor de klanten weten te boeken is wat mij uiteindelijk dagelijks drijft.

3. Op welk project of eindproduct waaraan jij hebt bijgedragen ben je trots?

Het programma a.s.r. Vitality draait volledig om het stimuleren van gezonde keuzes en daarmee Nederland fitter en gezonder maken. Dit is een programma waar het maatschappelijk belang en het loyalty mechanisme waar ik al jaren mee werk prachtig samen komen. Het samen met de klant werken aan de market fit van dit programma en de resultaten die we hebben geboekt maken mij wel trots.

4. Wat maakt jouw functie zo leuk?

De diversiteit aan werkzaamheden en de prachtige klanten waar ik voor mag werken maken mijn werk bijzonder leuk. Wanneer klanten hun de doelen die zij met hun programma’s hebben weten te overschrijden geeft mij dat maximale voldoening.

5. Heb jij een vraag aan Kevin? Stel deze hier!