5 vragen aan Kelly van Beek

Kelly werkt sinds 2023 als Project Manager op onze afdeling Loyalty.

“Ik vind mijn functie extra boeiend door de dynamiek en betekenis ervan.”

1. Hoe start je je werkdag?

Ik begin mijn werkdag met een gezellig praatje met collega’s en ik pak een grote kop thee. Daarna duik ik meteen in mijn prioriteitenlijst en pak ik de grootste uitdagingen als eerste aan. Een snelle blik op mijn agenda en ik ben klaar om aan de slag te gaan!

2. Wat zijn je werkzaamheden op je dag?

Als Project Manager in het Loyalty-team zijn mijn werkzaamheden erg divers. Zo zorg ik er onder andere voor dat onze klanten altijd een leuk aanbod aan producten kunnen aanbieden voor hun klanten. Ook luister ik graag naar onze klanten om zo hun wensen en behoeften te vervullen. Daarnaast ondersteun ik natuurlijk mijn mede Project Managers waar nodig!

3. Op welk project of eindproduct waaraan jij hebt bijgedragen ben je trots?

Als Project Manager binnen een bedrijf dat zich snel en veel ontwikkelt, vind ik mijn functie extra boeiend door de dynamiek en betekenis ervan. Mijn voldoening komt voort uit het deelnemen aan projecten die niet alleen voor zakelijke doelen dienen, maar ook direct bijdragen aan de groei en innovatie van onze organisatie door middel van interne migratie.

4. Wat maakt jouw functie zo leuk?

Het leuke aan mijn functie is de veelzijdigheid: elke dag brengt nieuwe uitdagingen en kansen. Ik vind voldoening in het zien groeien en bloeien van projecten, vanaf de conceptuele fase tot aan succesvolle oplevering.

5. Heb jij een vraag aan Kelly? Stel deze hier!