5 vragen aan hidde van der ent

Hidde volgde de opleiding E-Com Academy en liep stage bij ons van oktober 2023 tot en met januari 2024 als stagiair Content- en Projectmanagement. Hij werkte mee op de afdeling Promotions.

“Door de variatie in mijn werkzaamheden kon ik mijn vaardigheden uitbreiden.”

1. Hoe startte je je werkdag?

Ik startte mijn ideale dag met een koude douche en een lekker ontbijtje, want dat geeft mij veel energie. Op werk nam ik even kort de tijd om alles op te starten. Ik bekeek mijn planning, nam nog wat te drinken en dan ging ik aan de slag.

2. Wat waren je werkzaamheden op je dag?

Als stagiair werkte ik mee bij de afdelingen Marketing, Promotions en Service. Ik hielp bij klantinteracties, het bedenken van promoties en droeg bij aan marketingtaken, zoals nieuwsbrieven maken en social media posts schrijven. Daarnaast maakte ik ook nog verschillende opdrachten voor mijn school. 

3. Op welk project of eindproduct waaraan jij hebt bijgedragen ben je trots?

Ik vond het leuk om de nieuwsbrieven te maken en de planning voor het nieuwe jaar alvast klaar te zetten. Voor de social media kanalen van Touch heb ik samen met de andere stagiairs, Olivier en Laurens, een digitale rondleiding door het pand gefilmd, wat ik ook echt heel erg leuk vond. Daarnaast vond ik het helpen op de klantenservice ook leuk.

4. Wat maakte jouw stage zo leuk?

Als stagiair op de afdeling Marketing, Service en Promotions ervaarde ik dagelijks nieuwe dingen. Het creatief bedenken van social media berichten en het helpen van klanten maakte mijn stage leuk en leerzaam.

5. Heb jij een vraag over een stage bij Touch? Stel deze hier!