5 vragen aan Frederique van Noord

Frederique werkt al sinds 2006 bij Touch. Sinds begin 2019 werkt ze als Category Manager op de afdeling Promotions Retail.

“Het is heel leuk om te zien dat onze campagne een groot succes is.”

1. Hoe start je je werkdag?

Meestal begin ik de dag met een kopje thee en daarna werk ik de laatste mails van de dag ervoor weg. Vaak heb ik rond tien uur de eerste interne afspraak of een meeting met een van onze partners.

2. Wat zijn je werkzaamheden op je dag?

Ik ben vooral bezig met het projectmanagement rondom acties van de Albert Heijn, Etos, Personeelsvoordeelwinkel, ING Punten en onze andere kanalen.

Ook onderhoud ik contact met de partners die de content leveren en houd ik me bezig met het aanleveren van de juiste content voor op al onze platformen. Daarnaast zorg ik ervoor dat de kalenders van de partners gevuld zijn en regel ik de financiële afhandeling van onze projecten. 

3. Op welk project of eindproduct waaraan jij hebt bijgedragen ben je trots?

Het meest trots ben ik op de stand alone campagnes bij Albert Heijn en Etos. Vaak ben ik hier van het begin tot einde bij betrokken en dan is het heel leuk om te zien dat onze campagne een groot succes is.

4. Wat maakt jouw functie zo leuk?

Ik heb contact met diverse partijen en vaak gaat het om uitjes zoals een bezoek aan pretparken en dierentuinen. Dit zijn mooie producten en ook mooie merken om mee te werken.

Ook vind ik het erg leuk om via de media en op de winkelvloer campagnes terug te zien die wij hebben opgezet. Dan zie ik mijn eigen werk terug in bijvoorbeeld een folder of een televisie- of radioreclame. Dat is heel gaaf!

5. Heb jij een vraag aan Frederique? Stel deze hier!