5 vragen aan Edwin Witvoet

Edwin werkt sinds 2021 bij Touch als Director eCommerce. Hij is de oprichter van Jibe. 

Het mede vormgeven aan dit bedrijf geeft me erg veel voldoening.”

1. Hoe start je je werkdag?

Ik vind het fijn om de dag lekker vroeg te beginnen zodat ik de dag of week al voor negen uur kan voorbereiden. Zodra mijn collega’s binnenkomen, schuif ik aan voor een kop koffie en onderlinge afstemming.

2. Wat zijn je werkzaamheden op je dag?

Mijn werkzaamheden zijn voornamelijk commercieel en technisch gericht. Dit omvat het inventariseren van klantvragen of kansen die er liggen. Deze vertaal ik dan naar oplossingen op onze platformen. Daarnaast geef ik de roadmap vorm om de wensen van nieuwe en bestaande klanten te kunnen faciliteren. 

3. Op welk project of eindproduct waaraan jij hebt bijgedragen ben je trots?

Ik ben er trots op dat we erin geslaagd zijn om de Loyalty Point en Optimise platformen te convergeren. Zo kunnen we veel klanten snel, met een gestandaardiseerde oplossing, bedienen terwijl we voldoende mogelijkheden houden om specifieke klantwensen te realiseren. Hiermee hebben we een mooie technische basis voor de verdere groei.

4. Wat maakt jouw functie zo leuk?

Binnen mijn functie heb ik zowel veel klantcontact als contact met diverse interne teams. Hierbij moet je denken aan de salesteams, project management en de development organisatie. Parallel hieraan geef ik samen met anderen richting aan de ontwikkeling en de groei van Touch. Het mede vormgeven aan dit bedrijf geeft me erg veel voldoening.

5. Heb jij een vraag aan Edwin? Stel deze hier!