5 vragen aan Dennis van der Ent

Dennis werkt sinds 2018 bij Touch en is onze Marketing Director.

 

 “De ontwikkeling van idee naar concept naar de uiteindelijk productionele uitrol maakt dat wat we doen zo onwijs leuk.”

1. Hoe start je je werkdag?

De ochtend begint over het algemeen vroeg. Om 06:15 gaat de wekker. Goedemorgen!

Dan pak ik mijn hardloopkleding uit de kast en ga ik lekker een stuk rennen. Rond 08:15 uur stap ik de auto  en klinkt Radio 2 door de speakers: klaar voor een nieuwe dag.

Op de zaak aangekomen, behandel ik eerst mijn mail en ga vervolgens aan de slag met dat wat er voor de week op de planning staat.

2. Wat zijn je werkzaamheden op je dag?

Met ons team zijn we verantwoordelijk voor alle marketing communicatie gerelateerde zaken. Deze werkzaamheden zijn heel gevarieerd. Ik houd me bezig met de ontwikkeling van een tailormade voucher, de uitwerking van een nieuw cards concept, een salespresentatie of advertentie tot aan een strategisch communicatieplan voor een klant.

Niets is te gek, kom maar op! 

3. Op welk project of eindproduct waaraan jij hebt bijgedragen ben je trots?

Ik vind dit lastig om te zeggen, want ik ben trots op alles. Ook juist de hele kleine zaken die vaak niemand te zien krijgt, kunnen hele trotse gevoelens met zich meebrengen.

Het coronajaar was een bijzonder jaar. Met het hele bedrijf zijn we veerkrachtiger dan ooit geweest. We hebben laten zien hoe flexibel en creatief je onder hoge druk kan zijn. Een goed voorbeeld hiervan was o.a. de ontwikkeling van diverse giftcards die we samen met de Nationale Postcode Loterij in de markt hebben gezet, maar ook het initiatief van de Home Voordeel Card was een schot in de roos.

4. Wat maakt jouw functie zo leuk?

Wij staan vaak aan de start van de ontwikkeling van een nieuw product of dienst of gaan een nieuwe samenwerking aan met de klant. De ontwikkeling van idee naar concept naar de uiteindelijk productionele uitrol maakt dat wat we doen zo onwijs leuk. Kortom: het proces. Zoals zo vaak gezegd wordt het is niet de eindbestemming die mooi is, maar de route die je aflegt om te komen waar je wilt zijn. Het is dan natuurlijk extra fijn als de eindbestemming voldoet aan de verwachting.

5. Heb jij een vraag aan Dennis? stel deze hier!