5 vragen aan Dennis van den Berg

Dennis is onze CEO en heeft Touch in 1999 opgericht.

“Vanuit Touch kunnen samenwerken met de beste organisaties in uiteenlopende industrieën geeft enorm veel energie!”

1. Hoe start je je werkdag?

Een ideale werkdag begint vroeg op kantoor met een sessie in de gym. Dan ga ik douchen en begin met veel energie aan de dag!

2. Wat zijn je werkzaamheden op je dag?

Als eindverantwoordelijke houd ik me graag bezig met alle divisies van Touch bestaande uit de takken Loyalty, Promotions, Ticketing, Giftcards en e-Commerce. Ik vind het belangrijk dat de operatie goed loopt, maar dat er ook continu nagedacht wordt over de toekomst. Daar houd ik me bijna dagelijks mee bezig: van de interne teams, productontwikkeling, klantacquisitie tot marketing communicatie. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de internationale groei. Naast de werkzaamheden voor Touch lever ik dagelijks graag een bijdrage aan de incentive branche in het algemeen. Zo ben ik board member van de Incentive Marketing Association. 

3. Op welk project of eindproduct waaraan jij hebt bijgedragen ben je trots?

Ik ben er vooral trots op dat we tijdens de uitdagende coronaperiode als team vol ingezet hebben op nieuwe relevante producten. We hebben onze producten en diensten op zo’n wijze doorontwikkeld dat deze functioneel zijn voor de klanten en de organisatie er hierdoor tevens sterker voor staat. In nauw overleg met onze relaties hebben we zoveel mogelijk ingespeeld op de veranderende omstandigheden.

4. Wat maakt jouw functie zo leuk?

Ik haal enorm veel voldoening uit onze klantenbase. We werken samen met bedrijven die acteren op het hoogste niveau en in uiteenlopende branches. Wij worden onderdeel gemaakt van hun uitdagingen en leveren dan een bijdrage vanuit onze incentive expertise. Touch ondersteunt deze organisaties met programma’s op het gebied van acquisitie, retentie en erkenning. Wat ons vak ook erg leuk maakt, is dat je onze campagnes tegenkomt in de nationale media van tv, radio tot online.

5. Heb jij een vraag aan Dennis? Stel deze hier!