5 vragen aan Bianca Koerten

Bianca werkt sinds 2020 bij Touch als Desk Top Publisher.

“Mooie dingen maken, wie wil dat nou niet?”

1. Hoe start je je werkdag?

Hoe mijn werkdag start, is afhankelijk van hoe ik thuis wegga. Als dat chaotisch is, kom ik ook op het werk wat gehaast binnen. Mijn collega’s zorgen dan dat er een lekker kopje thee voor me klaarstaat. Meestal starten we met een kort overlegje over wie wat doet en daarna gaan we aan de slag.

2. Wat zijn je werkzaamheden op je dag?

Mijn werkzaamheden zijn zeer afwisselend. Ik houd met bezig met grote projecten zoals onze nieuwe website, tot wekelijks terugkerende visuals voor nieuwsbrieven en social media. De opmaak en verzorging van drukwerk ligt ook voor het grootste gedeelte bij mij. Hierbij gaat het om advertenties, boekjes, vouchers, roll up banners en natuurlijk ons eigen drukwerk. 

3. Op welk project of eindproduct waaraan jij hebt bijgedragen ben je trots?

De complete rebranding van het bedrijf waar we nu middenin zitten, vind ik geweldig! Het is veel werk doordat alles aangepast moet worden: de website, banners, social media visuals, logo’s, etc. Maar het is zo tof om te zien hoe mooi het wordt!

4. Wat maakt jouw functie zo leuk?

Mooie dingen maken, wie wil dat nou niet? De meeste voldoening haal ik vooral uit het behalen van mijn deadlines. Dat is nog wel eens spannend namelijk!

5. Heb jij een vraag aan Bianca? Stel deze hier!