5 vragen aan Bianca Koerten

Bianca werkt sinds 2020 bij Touch als Desk Top Publisher.

“Mooie dingen maken, wie wil dat nou niet?”

1. Hoe start je je werkdag?

Voor mijn werkdag begint wandel ik meestal eerst een stukje (soms alleen, soms met mijn twee honden). Daarna check ik mijn tas en vertrek naar kantoor. Na het opstarten van mijn computer begin ik met het lezen van mails en bekijken van de planning. Vaak overleggen we onderling even of er prioriteiten zijn en daarna ga ik aan de slag.

2. Wat zijn je werkzaamheden op je dag?

Mijn werkzaamheden zijn heel divers, hierdoor wordt het nooit saai. Van grote montages in Photoshop tot de opmaak en verzorging van drukwerk. Hierbij gaat het om advertenties, boekjes, vouchers, banners en natuurlijk ons eigen drukwerk. Ook de vormgeving van platforms en websites vallen onder mijn werkzaamheden.

3. Op welk project of eindproduct waaraan jij hebt bijgedragen ben je trots?

Het zijn de grote montages waar ik het meest intensief mee bezig ben en wanneer dit dan klaar is ben ik daar zeker heel trots op. Een tijdje terug heb ik een aantal wandel- en fietsroutes mogen vormgeven voor onze eigen Hiking & Biking routes, dit was enorm leuk om te doen. Het eindresultaat was dan ook iets om trots op te zijn.

4. Wat maakt jouw functie zo leuk?

Mooie dingen maken, wie wil dat nou niet? De meeste voldoening haal ik uit projecten waarbij ik eerst denk ‘waar ga ik beginnen’ en die dan toch met succes afgerond kunnen worden.

5. Heb jij een vraag aan Bianca? Stel deze hier!