5 vragen aan Ali al Bana

Ali werkt sinds 2017 bij Touch als Sales Manager.

“Één van mijn kernwaarden is nauwkeurigheid en eerlijkheid.”

1. Hoe start je je werkdag?

Mijn werkdag begint standaard met een kop koffie om goed wakker te worden. Terwijl ik rustig hiervan geniet, start ik mijn laptop op en bekijk ik op mijn mobiel mijn agenda. Afhankelijk van hoe snel een afspraak volgt en/of ik hiervoor nog iets moet doen, begin ik met het scannen van mijn mailbox om urgente zaken hieruit te filteren.

2. Wat zijn je werkzaamheden op je dag?

Mijn werkzaamheden verschillen per dag. Als ik dit in verschillende categorieën moet indelen besteed ik uiteraard veel tijd aan accountbeheer/sales, opleveringen/dagelijks beheer bestaande programma en schakelen met verschillende collega’s om mijn klanten goed te kunnen bedienen, denk hierbij aan Marketing, Development maar ook Service en Inkoop.

3. Op welk project of eindproduct waaraan jij hebt bijgedragen ben je trots?

Op alle opgeleverde spaarprogramma’s ben ik uiteraard trots maar met name de programma’s die veel klant specifiek maatwerk bevatten. Denk hierbij aan a.s.r. Vitality, Citizen Consul Club, Tegelgroep Nederland en aantal Ingram Micro programma’s. Naast programma’s fullfilment koppelingen zoals Workhuman en Collinson/KLM.

4. Wat maakt jouw functie zo leuk?

Het feit dat mijn werkdag nooit hetzelfde is maakt het zo leuk maar houd het ook uitdagend. Eén van mijn kernwaarden is nauwkeurigheid en eerlijkheid. Als ik hiermee een klant blij maak en een mooie sale kan scoren kan mijn dag niet meer stuk.

5. Heb jij een vraag aan Ali? Stel deze hier!