5 vragen aan Wietske van Sambeek

Foto van Wietske van Sambeek, Finance Director bij Touch Incentive

Wietske is onze Finance Director en werkt sinds 2019 bij Touch.

“Ik vind het leuk om te ontdekken aan welke informatie behoefte is en op welke wijze deze informatie het meest efficiënt verstrekt kan worden.”

1. Hoe start je je werkdag?

Om de dag rustig te beginnen, ben ik altijd redelijk vroeg op kantoor. Ik pak een kop koffie, check ik mijn mailbox en vul ik mijn to-do lijst aan. Daarna kan de hectiek van de dag beginnen!

2. Wat zijn je werkzaamheden op je dag?

Als financieel manager zorg ik er onder andere voor dat de financiële administratie van alle afdelingen up-to-date is. Daarnaast voorzie ik de directie regelmatig van inzichtelijke rapportages. Ik vind het leuk om te ontdekken aan welke informatie behoefte is en op welke wijze deze informatie het meest efficiënt verstrekt kan worden. Dit kan dan weer worden ingebouwd in de bestaande processen.

3. Op welk project of eindproduct waaraan jij hebt bijgedragen ben je trots?

De verschillende afdelingen binnen Touch Incentive zijn snel gegroeid waardoor het inzicht in de financiële cijfers steeds belangrijker werd. Ik heb ervoor gezorgd dat er duidelijke rapportages en een helder financieel beeld kwam van de verschillende projecten en platforms. Hiervoor moest het één en ander worden aangepast in de werkprocessen op alle afdelingen. Om een goed financieel beeld te krijgen moet in eerste instantie de basis goed geregeld en ingericht zijn. Het gaf een voldaan gevoel om dit allemaal overzichtelijk in kaart te brengen.

4. Wat maakt jouw functie zo leuk?

Mijn werk is afwisselend en uitdagend door de vele vragen die bij mij terecht komen vanuit zowel de verschillende afdelingen en de directie, als van buitenaf.

5. Heb jij een vraag aan Wietske? Stel deze hier!