5 vragen aan Wendy Struik

Wendy is sinds 2018 werkzaam bij Touch en is onze Marketing Manager. 

“Het is continue jongleren om alle balletjes hoog te houden en juist deze variatie maakt het echt een leuke, uitdagende functie.”

1. Hoe start je je werkdag?

Eenmaal op kantoor ben ik helemaal klaar om te gaan! Zodra ik mijn bureau weer gevonden heb, voorzie ik mezelf van een karaf water en bekijk ik mijn openstaande mail en agenda. Vanuit hier vul ik mijn to do-lijst aan, ik klets nog wat met mijn collega’s en dan ga ik lekker aan de slag.

2. Wat zijn je werkzaamheden op je dag?

Ik houd me met van alles bezig. Van strategische marketingplannen en de uitvoering hiervan tot nieuwsbrieven, social media campagnes, advertenties, presentaties, beurzen, productontwikkeling en medewerkerstevredenheid. Ik ben van alle markten thuis! Alles dat enigszins raakvlak heeft met marketing en communicatie komt bij ons team terecht en daardoor is mijn functie ontzettend veelzijdig. 

3. Op welk project of eindproduct waaraan jij hebt bijgedragen ben je trots?

Onze organisatie staat nooit stil en ziet overal kansen en mogelijkheden. Dit zorgt ervoor dat er continue toffe projecten of nieuwe producten gelanceerd worden. Juist deze mentaliteit en het feit dat we dit met ons team altijd weer weten te realiseren is hetgeen waar ik het meest trots op ben bij Touch!

4. Wat maakt jouw functie zo leuk?

Geen dag is hetzelfde bij Touch! Heel cliché, maar waar. Wij zijn vaak vanaf de start van een productconcept of nieuwe opdracht betrokken. Hier steken we veel tijd en aandacht in om de puntjes op de ‘i’ te zetten. Dit terwijl andere projecten en werkzaamheden natuurlijk ook gewoon doorlopen. Er moeten nieuwsbrieven verstuurd worden, we zijn actief op social media, we bloggen, we organiseren leuke activiteiten voor onze collega’s… Het is continue jongleren om alle balletjes hoog te houden en juist deze variatie maakt het echt een leuke, uitdagende functie.

5. Heb jij een vraag aan Wendy? Stel deze hier!