5 vragen aan Rick Haak

Rick werkt al sinds 2015 bij Touch en is onze Managing Director.

“Die combinatie tussen aan de ene kant organisatorisch bezig zijn en aan de andere kant ook nog met veel focus op de klanten, dat vind ik fantastisch!”

1. Hoe start je je werkdag?

Uiteraard begin ik de dag met een bakkie koffie. Ik ben altijd erg vroeg op de zaak. Ik vind het heerlijk om een uur in alle stilte te werken voordat mijn collega’s en de klanten aan hun werkdag beginnen. Zo kan ik alvast wat to do’s afstrepen en begint mijn werkdag efficiënt.

2. Wat zijn je werkzaamheden op je dag?

Naast dat ik verantwoordelijk ben voor het reilen en zeilen van het bedrijf heb ik een aantal key accounts onder mijn hoede. Dit zijn bijvoorbeeld de Albert Heijn, Essent, Samsung en ING. Die combinatie tussen aan de ene kant organisatorisch bezig zijn en aan de andere kant ook nog met veel focus op de klanten, dat vind ik fantastisch! 

3. Op welk project of eindproduct waaraan jij hebt bijgedragen ben je trots?

Het meest trots ben ik op de ontwikkeling van de Erop Uit Voordeelkaart. Dit is een van onze eigen cadeaukaarten. Het platform dat erbij hoort hebben we helemaal zelf opgebouwd en ook alle deals die op dit platform staan hebben we binnengehaald. Deze samenwerkingen kunnen we ook weer op andere platforms inzetten. De Erop Uit Voordeelkaart heeft ons dus veel gebracht.

4. Wat maakt jouw functie zo leuk?

De afwisseling tussen het werken voor en met klanten, maar ook de verantwoordelijkheid voor het bedrijf. Dit maakt mijn werk afwisselend en altijd uitdagend!

5. Heb jij een vraag aan Rick? Stel deze hier!