5 vragen aan Paul von Stockhausen

Paul is één van de oprichters van Sparco International B.V. en sinds 2022 Director Shared Service Center bij Touch.

In een team successen behalen n vieren) vind ik het allermooiste wat er is!

1. Hoe start je je werkdag?

Elke dag, weer of geen weer, start ik met een fikse ochtendwandeling met mijn hond Donny, een Hongaarse Vizsla. Aangekomen op de zaak, begroet ik natuurlijk eerst iedereen om vervolgens een lekker koffietje te pakken die ik meeneem naar mijn werkplek. Als eerste check ik dan mijn ingekomen berichten, pas eventueel mijn plannen van de dag aan, om vervolgens aan de slag te gaan!

2. Wat zijn je werkzaamheden op je dag?

Op mijn werkdag staan er vaak meerdere overleggen en afspraken gepland. Zowel werk gerelateerde besprekingen met collega’s, maar ook veel overleg met partners en relaties van onze onderneming.

‘Together we are better’ was de pay-off onder het persbericht van Touch na de overname van Sparco en in die pay-off kan ik mij helemaal vinden! Mijn rol is om alle voordelen en kansen die ontstaan door de overname in kaart te brengen en te realiseren. Daarnaast heb ik mijn vizier open voor nieuwe business opportunities en marketable loyalty merchandise concepten. Hier kan ik al mijn energie in kwijt!

3. Op welk project of eindproduct waaraan jij hebt bijgedragen ben je trots?

Hier heb ik natuurlijk maar één antwoord op; het samengaan met Touch. Daar ben ik heel trots op! Ik was er direct van overtuigd dat wij bij elkaar pasten. De ambities en drive binnen Touch sluiten perfect aan op het groeiscenario dat ik altijd in mijn gedachten had. Het samengaan heeft gezorgd voor een hele stevige plek in onze markt.

4. Wat maakt jouw functie zo leuk?

In een team successen behalen (én vieren) vind ik het allermooiste wat er is! Wat mijn functie zo leuk en bijzonder maakt is dat ik in mijn rol heb ik het geluk dat ik met iedereen moet samenwerken om de beste resultaten te kunnen behalen.

5. Heb jij een vraag aan Paul? Stel deze hier!