5 vragen aan Patricia Achterberg

Patricia werkt sinds 2016 bij Touch en is onze Project Manager op de Loyalty afdeling.

“We werken met alleen maar leuke klanten, dus dat maakt het werk zeker ook erg leuk!”

1. Hoe start je je werkdag?

’s Ochtends pak ik eerst een bakkie koffie en daarna ga ik direct aan het werk. Ik start met het checken van mijn agenda voor die dag. Daarna bekijk ik mijn mailbox en andere lopende projecten.

2. Wat zijn je werkzaamheden op je dag?

Mijn werkzaamheden zijn heel divers. Ik ben met name verantwoordelijk voor de inrichting van de Loyalty programma’s. Daar komt best veel bij kijken. Hierbij moet je denken aan het opstellen van planningen en het assortiment samenstellen en afstemmen. Maar ook het inrichten van de website  zoals de huisstijl en teksten valt onder mijn werkzaamheden. Wanneer alles samenkomt, resulteert dit in een goed functionerend Loyalty programma! 

3. Op welk project of eindproduct waaraan jij hebt bijgedragen ben je trots?

Uiteraard ben ik trots op alles! Op dit moment springt voor mij het loyaliteitsprogramma van Samen Greenchoice er wel echt uit. Dit programma zit boordevol nieuwe features en heeft een mooie huisstijl. Dit heeft geleid tot mooie proposities in de winkel.

4. Wat maakt jouw functie zo leuk?

Mijn functie is vooral heel divers! Geen dag is hetzelfde en er zijn altijd leuke uitdagingen. We werken met alleen maar leuke klanten, dus dat maakt het werk zeker ook erg leuk.

5. Heb jij een vraag aan Patricia? STEL DEZE HIER!