5 vragen aan Olivier Remeijn

Olivier studeerde Commerciële Economie en was van september 2023 tot en met januari 2024 onze stagiair Content- en Projectmanagement. Hij liep stage op onze afdeling Promotions.

“Ik ben trots op hoe snel ik het maken van de nieuwsbrieven eigen heb gemaakt. Hierdoor heb ik snel kansen gekregen binnen andere afdelingen van Touch.”

1. Hoe startte je je werkdag?

Ik begon elke dag met een lekker bakje yoghurt en daarna ging ik het openbaar vervoer in. Hier luisterde ik naar muziek of ik keek ik een serie, zo kon ik nog even relaxt de dag beginnen. Op kantoor opende ik altijd meteen mijn mail en keek ik wat ik moest doen voor die dag. Ik schreef deze punten op mijn to do list, op die manier wist ik duidelijk wat mij te wachten stond.

2. Wat waren je werkzaamheden op je dag?

Ik had veel verschillende werkzaamheden op een dag en dat maakte het dagelijks zo leuk om weer te beginnen. Ik begon met het maken, inplannen en analyseren van nieuwsbrieven voor verschillende platformen. Later is het maken van de planning van de nieuwsbrieven erbij gekomen. Hiermee deed ik eigenlijk het gehele proces rondom de nieuwsbrieven, wat ook wel wat verantwoordelijkheid met zich meebracht en dat vond ik heel gaaf als stagiair zijnde.

Tussendoor heb ik ook producten opgevoerd voor een van onze platformen. Hiermee heb ik mogen meehelpen aan projectmanagement. Dit hield in dat ik platformen mocht opmaken voor klanten. Dit vond ik ook heel leuk, omdat je dan laag voor laag ziet hoe een platform is opgebouwd.

Kortom, mijn stage was dus lekker breed.

3. Op welk project of eindproduct waaraan jij hebt bijgedragen ben je trots?

Ik ben wel trots op hoe snel ik het maken van de nieuwsbrieven eigen heb gemaakt. Hierdoor heb ik snel kansen gekregen binnen andere afdelingen van Touch. Intern vonden ze dat ik alles snel doorhad en goed mijn werk deed, zo kreeg ik veel vertrouwen en daar ben ik wel trots op als stagiair binnen een organisatie.

4. Wat maakte jouw stage zo leuk?

Ik haalde veel voldoening uit de verschillende werkzaamheden die ik had. Omdat ik stagiair was werkte ik op veel verschillende afdelingen mee en ondersteunde ik in principe bijna alle collega’s van de afdeling Promotions. Het was met iedereen leuk samenwerken en de ping pong tafel op kantoor maakte het ook nog extra gezellig!

5. Heb jij een vraag over een stage bij Touch? Stel deze hier!