5 vragen aan Maria Smit

Maria werkt sinds 2021 als Project Manager op onze afdeling Promotions.

“Het is bizar wat we allemaal doen en hoeveel toffe klanten we bedienen.”

1. Hoe start je je werkdag?

Nadat ik best een stukje in de auto gezeten heb, kom ik vaak ietwat chaotisch binnen. De tag om het kantoor in te komen moet ik vaak onderin mijn tas zoeken. Als ik deze gevonden heb, loop ik snel door naar mijn bureau. Zodra ik mijn laptop open, ben ik full-focus bezig.

2. Wat zijn je werkzaamheden op je dag?

Als Product Manager binnen de afdeling Promotions ben ik verantwoordelijk voor verschillende projecten. Ik zet onze producten weg in de platformen van verschillende klanten en onderhoud de relaties met hen. Ik probeer hun wensen voor het platform of de promotie zo goed mogelijk waar te maken. Van begin tot eind ben ik betrokken bij projecten en denk ik mee over de communicatie en content. Daarnaast zoek ik naar nieuwe mogelijkheden om de klantloyaliteit, bezoekers of verkopen te laten toenemen. 

3. Op welk project of eindproduct waaraan jij hebt bijgedragen ben je trots?

Op ieder project en iedere uitdaging die wij als team overwinnen ben ik trots. De ene keer is het omdat we iets snel hebben kunnen opleveren, de andere keer is het een succesvol platform of succesvolle communicatie.

4. Wat maakt jouw functie zo leuk?

Mijn functie is erg divers en dat maakt het naar mijn mening bijzonder. Verder vind ik het leuk om verantwoordelijk te zijn voor verschillende projecten. Ik sta er vaak niet bij stil, maar het is bizar wat we allemaal doen en hoeveel toffe klanten we bedienen.

5. Heb jij een vraag aan Maria? STEL DEZE HIER!