5 vragen aan Marcelino Dijkman

Marcelino werkt sinds 2013 voor Touch als Partnership Director.

“De meeste voldoening haal ik uit het stellen van mijn doel en het uiteindelijk bereiken hiervan.”

1. Hoe start je je werkdag?

Ik start de dag altijd lekker vroeg met sporten. Hierna ontbijt ik met een goede sterke Barista en ga aan de slag met de focus op mijn agenda en belrondes.

2. Wat zijn je werkzaamheden op je dag?

Mijn werkzaamheden bestaan vooral uit netwerken en het vinden van acceptanten die zich willen aansluiten bij onze cadeaukaarten. Zo ga ik vooral op zoek naar locaties die onze Lokaal Verscadeaukaart, de IJscadeaukaart de IJskado en Verskado kaart willen accepteren.

Daarnaast ben ik in de weer om overige opdrachten en projecten binnen te halen. Dit is vaak balanceren op het hoge koord omdat het een intensieve en nauwkeurige taak is. Wederom veel netwerken en het telefonisch benaderen van nieuwe prospects. Mijn collega’s van Sales kunnen hierna gerichte voorstellen uitwerken na een beknopte briefing vanuit mij. 

3. Op welk project of eindproduct waaraan jij hebt bijgedragen ben je trots?

Ik ben trots op de contracten die wij met diverse mooie klanten hebben mogen afsluiten. Een van de meest unieke projecten die door mijn toedoen zijn geslaagd, is een exclusief contract dat wij met Unilever en onze IJskadokaart hebben afgesloten. Daarnaast ben ik trots op ons bedrijf Touch Incentive, dat enorme ontwikkelingen heeft doorgemaakt en vooruitgang heeft geboekt.

4. Wat maakt jouw functie zo leuk?

De meeste voldoening haal ik uit de vele verschillende mensen die ik spreek. Hierbij is het heerlijk te zien dat onze cadeaukaarten steeds succesvoller worden en de aantallen acceptanten enorm zijn. Daarnaast is opgeven voor mij geen optie. Ik blijf ervoor gaan tot ik mijn doel heb bereikt.

5. Heb jij een vraag aan Marcelino? Stel deze hier!