5 vragen aan Erwin Zanen

Erwin werkt sinds 2019 als Project Manager op onze afdeling Promotions.

“De diverse werkzaamheden en het dagelijks schakelen met veel mooie bedrijven als nieuwe of bestaande klanten maakt het werk heel bijzonder.”

1. Hoe start je je werkdag?

Ik probeer altijd wat vroeger op kantoor te zijn zodat ik rustig kan opstarten. Als ik op kantoor ben, check ik eerst even de agenda voor die dag. Daarna ga ik aan de slag met het nakijken van de bestellingen: wat is er besteld en hoeveel? Hier maak ik dan een overzicht van om intern of aan de klant te kunnen presenteren. Vanuit daar bereid ik de meetings van die dag of voor de aankomende dagen voor. Als er vragen vanuit de klant komen, dan pak ik deze direct op.

2. Wat zijn je werkzaamheden op je dag?

Mijn werkzaamheden kunnen heel divers zijn. Als Product Manager bel ik bijvoorbeeld met klanten, maar ik houd me ook bezig met het opstarten en door ontwikkelen van platforms in overleg met de IT afdeling. Daarnaast overleg ik met de Content Manager over content en onze communicatie op de platformen en met de klantenservice check ik eventuele issues. Wanneer er een nieuw project is, word ik hierover geïnformeerd door de Sales Director.  Met het team werken we aan de opbouw van verschillende projecten en beheren we de bestaande projecten. 

3. Op welk project of eindproduct waaraan jij hebt bijgedragen ben je trots?

Er zijn veel gave projecten waar we als team erg trots op mogen zijn. Als ik er nu één zou moeten kiezen, zou het de Thuisvoordeel omgeving van Essent zijn.

4. Wat maakt jouw functie zo leuk?

Het dagelijks schakelen met veel mooie namen als nieuwe of bestaande klanten maakt het werk heel bijzonder. Daarnaast heb ik een hele diverse rol met veel verantwoordelijkheid. Als we met elkaar weer een mooi project opleveren dan geeft dat een goed gevoel!

5. Heb jij een vraag aan Erwin? Stel deze hier!