5 vragen aan Daphne van Pelt

Daphne is onze Content & Project Manager en werkt sinds 2021 bij Touch.

“De meeste voldoening haal ik uit het compleet inrichten van een platform van A tot Z met daarbij een passende content kalender voor de klant.”

1. Hoe start je je werkdag?

Ik vind het fijn om lekker vroeg mijn werkdag te starten. Zodra ik op kantoor ben pak ik eerst een kop thee en start daarna mijn laptop op. Ik bekijk de nieuw binnengekomen e-mails en mijn to-do lijst om te bepalen aan welk project ik die dag ga werken.

2. Wat zijn je werkzaamheden op je dag?

Mijn werkzaamheden omvatten voornamelijk het opvoeren en updaten van de content op de platformen: Erop Uit, Home Voordeel, Smaak Voordeel en het Gezond & Fit platform. Daarnaast ben ik betrokken bij de opbouw van een nieuw project om de vraag van de klant zo goed mogelijk door te vertalen naar een customized platform met daarop de juiste content. Tevens werk ik aan diverse content kalenders voor onze klanten om steeds een actueel en interessant aanbod te kunnen tonen. 

3. Op welk project of eindproduct waaraan jij hebt bijgedragen ben je trots?

Op dit moment werk ik aan diverse projecten die in het nieuwe jaar live gaan. Een voorbeeld hiervan is het Beleef het met Boni platform van Boni Supermarkten. De supermarktketen viert aankomend jaar haar 50ste verjaardag. Middels een spaarcampagne kunnen klanten sparen voor hoge kortingen op leuke uitjes zoals: dierentuinen, pretparken, musea en bioscopen.

4. Wat maakt jouw functie zo leuk?

Ik vind het erg leuk om bij te kunnen dragen aan actueel en interessant aanbod in uitjes voor de consument. De meeste voldoening haal ik uit het compleet inrichten van een platform van A tot Z met daarbij een passende content kalender voor de klant. Op deze manier creëren we een echte incentive met toegevoegde waarde.

5. Heb jij een vraag aan Daphne? STEL DEZE HIER!