5 vragen aan Daphne van Pelt

Daphne is één van onze Project Managers en werkt sinds 2021 bij Touch.

“Bijzonder aan mijn werk is het terugzien van projecten in de praktijk zoals op de winkelvoer of in advertenties.”

1. Hoe start je je werkdag?

Ik vind het fijn om lekker vroeg mijn werkdag te starten. Zodra ik op kantoor ben pak ik eerst een kop thee en start daarna mijn laptop op. Ik bekijk de nieuw binnengekomen e-mails en mijn to-do lijst om te bepalen aan welk project ik die dag ga werken.

2. Wat zijn je werkzaamheden op je dag?

Als Project Manager ben ik verantwoordelijk voor diverse projecten voor uiteenlopende klanten. Ik heb nauw contact met onze klanten om hun wensen over de promotie in kaart te brengen. Vervolgens verzorg ik de inrichting van het platform en denk ik mee over de juiste content en communicatie. Ik ben vanaf het begin tot aan het einde van de campagne betrokken en zorg ervoor dat alles van A tot Z is geregeld.

3. Op welk project of eindproduct waaraan jij hebt bijgedragen ben je trots?

Ik ben trots op alle projecten die wij gezamenlijk als team opleveren. Een mooi voorbeeld hiervan is het Beleef het met Boni platform van Boni Supermarkten. Middels een spaarcampagne kunnen klanten sparen voor hoge kortingen op leuke uitjes zoals: dierentuinen, pretparken, musea en bioscopen.

4. Wat maakt jouw functie zo leuk?

De variatie in werkzaamheden zorgt ervoor dat iedere werkdag anders is en dat maakt het extra leuk! Ik haal de meeste voldoening uit het opleveren van een succesvolle promotie waar onze klant en de eindgebruiker enthousiast over is. Bijzonder aan mijn werk is het terugzien van projecten in de praktijk zoals op de winkelvoer of in advertenties.

5. Heb jij een vraag aan Daphne? STEL DEZE HIER!