5 vragen aan Arjan Visser

Arjan werkt al sinds 2005 bij Jibe Company en sinds 2021 werkt hij voor Touch als Lead Developer.

“Het is ontzettend gaaf om te zien hoe iets dat je op de tekentafel hebt bedacht, in de praktijk werkt.”

1. Hoe start je je werkdag?

Geen dag begint zonder koffie! Na het installeren van mijn laptop check ik altijd eerst of er belangrijke technische verstoringen zijn (geweest) die aandacht nodig hebben. Daarna overleg ik met mijn collega’s over binnenkomende problemen en verzoeken voor aanpassingen. Zo weet ik wat ik de rest van de dag kan gaan doen.

2. Wat zijn je werkzaamheden op je dag?

Als Lead Engineer ben ik verantwoordelijk voor het draaiend houden van het platform waar alle (online) bestellingen binnenkomen. Ook bekijk ik met mijn collega’s hoe we nieuwe technische wensen en aanpassingen kunnen implementeren. Dit vertaal ik naar technische requirements en deze deel ik met software developers. Als het nodig is, ontwikkel ik zelf software om aanpassingen of uitbreidingen te realiseren. Mijn werkzaamheden zijn daardoor heel divers, maar altijd wel technisch gerelateerd. 

3. Op welk project of eindproduct waaraan jij hebt bijgedragen ben je trots?

Ik ben enorm trots dat ik bijdraag aan een platform dat alle content op een werkbare en schaalbare manier beschikbaar stelt. Zo kunnen heel veel klanten van Touch gebruikmaken van onze platformen.

4. Wat maakt jouw functie zo leuk?

Het allerleukste aan mijn functie vind ik dat geen dag hetzelfde is. Ik heb contact met directe collega’s, maar ook met klanten. Het is ontzettend gaaf om te zien hoe iets dat je op de tekentafel hebt bedacht, in de praktijk werkt.

5. Heb jij een vraag aan Arjan? Stel deze hier!